Άγγελος Γεωργουδάκης: «Είχε παραλύσει το χέρι μου, ο εγκέφαλός μου, ήμουν κατάκοιτος» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor

«Το δηλητήριο πέρασε στο αίμα μου»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Άγγελος Γεωργουδάκης: «Είχε παραλύσει το χέρι μου, ο εγκέφαλός μου, ήμουν κατάκοιτος» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης, ο παίκτης της μπλε ομάδας του Survivor που αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που προέκυψε, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, την Παρασκευή 9/2.

Ο ίδιος νοσηλεύεται ακόμα όπως, αποκάλυψαν οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά (δείτε εδώ την έκπληξη που της έκαναν νωρίτερα για τα γενέθλιά της), ωστόσο επειδή η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί κατάφερε να μιλήσει και να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη.

Οι πρώτες δηλώσεις του Άγγελου Γεωργουδάκη για την αποχώρησή του από το Survivor

«Είναι αυτές οι ατυχίες που μπορεί να είναι θέλημα Θεού. Πιστεύω πολύ στον Θεό. Με έβγαλε εκτός παιχνιδιού αυτό το κοράλλι. Έτσι όπως πήγαινα να στοχεύσω ένα ψάρι, το ρεύμα με έκανε να ακουμπήσω στο κοράλλι. Ένιωσα να με διαπερνά ρεύμα. Κατάλαβα ότι έπαθα ζημιά, αλλά δεν έδωσα σημασία και συνέχισα. Τα παιδιά πεινούσαν, οπότε έσφιξα τα δόντια και έπιασα 13 ψάρια. Εφόσον το είπα, το έκανα.

Φάνηκε, όμως, ότι η τοξίνη είχε διεισδύσει μέσα μου. Δε είπα κάτι στα παιδιά, αλλά κατάλαβαν ότι δεν πάει καλά. Στο συμβούλιο ένιωσα ότι πάω να πέσω κάτω. Έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις. Το δηλητήριο που πέρασε στο αίμα μου, η ζάλη που δεν μπορούσα να περπατήσω, είχε παραλύσει το χέρι μου, ο εγκέφαλός μου, ήμουν κατάκοιτος... Με είδαν τόσοι γιατροί που έχω πάθει σοκ», είπε χαρακτηριστικά.

Η ηλικία, η καταγωγή και το πολυποίκιλο παρελθόν του

Ο Άγγελος Γεωργουδάκης είναι ένας 21χρονος αθλητής Πολεμικών Τεχνών που κατάγεται από το Αίγιο και το αθλητικό παρελθόν του είναι πλούσιο και άκρως εντυπωσιακό. Κατέχει πτυχίο ναυαγοσώστη, έχει ασχοληθεί με την καλλισθενική άσκηση, την πυγμαχία, το krav maga, την ξιφασκία, την τοξοβολία και έχει ασχοληθεί και με τις καταδύσεις. Με την εμπειρία που του έδωσε η κατάταξή του στις Ειδικές Δυνάμεις, ως αμφίβιος καταδρομέας, θεωρεί πως τα παρκούρ του Άγιου Δομίνικου δεν θα τον δυσκολέψουν. Ο 21χρονος αθλητής πολεμικών τεχνών έχει κατακτήσει και τον τίτλο «Handsome Ambassador» στα Εθνικά Αντρικά Καλλιστεία του 2022, ενώ η ευαίσθητη πλευρά του βρίσκει διέξοδο… στα πλήκτρα του πιάνο!

Το προφίλ του στο instagram


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @angelos_georgoudakis

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @angelos_georgoudakis