Fay's Time: "Λύγισε" η Φαίη Σκορδά - Ο άνδρας που της έκανε έκπληξη στο πλατό της εκπομπής

Προσπάθησε να κρύψει την συγκίνηση της στην αγκαλιά του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Fay's Time:

Τα πρώτα της γενέθλια μετά την απώλεια του μπαμπά της έχει σήμερα Παρασκευή 9/2 η Φαίη Σκορδά. Μαυροφορεμένη αλλά με καλή διάθεση από την έναρξη της εκπομπής, δέχτηκε μια πολύ όμορφη έκπληξη στο καμαρίνι της από τους συνεργάτες της. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί...

Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια έμεινε με το στόμα ανοιχτό, όταν στο πλατό πίσω της από την σκάλα, εμφανίστηκε ένα πολύ αγαπητό της πρόσωπο που την έχει στηρίξει σε δύσκολες καταστάσεις και τον έχει μέσα στην καρδιά της.

Ο άνδρας που έκανε έκπληξη στην Φαίη Σκορδά στον αέρα του Fay's Time

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά "λύγισε" με το που αντίκρισε τον Δημήτρη Μοθωναίο. Μάλιστα, για να κρύψει την έντονη συγκίνηση της, έκρυψε το πρόσωπο της στην αγκαλιά του και δεν το γύρισε στην κάμερα μέχρι να βγουν σε διαφημίσεις.

Μετά την επιστροφή από τις διαφημίσεις, οι δυο τους έκατσαν στο σαλόνι του Fay's Time και συζήτησαν τόσο για την σχέση τους όσο και για τις ζωές τους.

Δείτε επίσης: Τραγική ειρωνεία της μοίρας - Το τελευταίο τηλεφώνημα της Φαίης Σκορδά στον πατέρα της πριν φύγει από την ζωή

Ποιος είναι ο Δημήτρης Μοθωναίος

Το τηλεοπτικό του ντεμπούτο έγινε το 2006, μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά του Alpha TV Τελευταία παράσταση στο ρόλο του αδερφού της Έλλης Λαμπέτη. Τη σεζόν 2009-2010, πρωταγωνίστησε στη σειρά του Aντ1 Κάρμα μαζί με τους Μυρτώ Αλικάκη, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Ιζαμπέλα Κογεβίνα και Αντώνη Φραγκάκη, ενώ το 2015, έλαβε μέρος στην κωμική σειρά του Αlpha TV Μη με σκας όπου και συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Γιάννη Μπέζο. Το 2019, πρωταγωνίστησε στο ρόλο του Αντώνη Κωστούλα στην ελληνική δραματική σειρά Η ζωή εν τάφω, η οποία προβλήθηκε από την ΕΡΤ και είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Στράτη Μυριβήλη.

Όσον αφορά το θέατρο, η πρώτη του παράσταση ήταν ο Ηλίθιος του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου. Έκτοτε πρωταγωνίστησε αδιαλείπτως στο θέατρο σε παραστάσεις υψηλού ποιοτικού κύρους και εμπορικής απήχησης. Το 2014 προτάθηκε προτάθηκε για το βραβείο Χορν για το ρόλο του στις Βάκχες του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Έκτορα Λυγίζου. Το 2015, πρωταγωνίστησε στην παράσταση Η Μεγάλη Χίμαιρα, βασισμένη στο μυθιστόρημα του Μ. Καραγάτση και το 2017 πρωταγωνίστησε στην Κεντρική Σκηνή Τσίλερ Εθνικού Θεάτρου στο ρόλο του Πέερ Γκυντ του Χένρικ Ίψεν. Το 2019, πρωταγωνίστησε στην πρώτη ελληνο-κινεζική αγγλόφωνη κινηματογραφική παραγωγή, τα γυρίσματα της οποίας έλαβαν μέρος στη Σαγκάη, τη Βιέννη και τη Λευκάδα.

Κινηματογραφικά έχει πρωταγωνιστήσει μεταξύ άλλων στις ταινίες: Νίκος Δραγούμης. Ένας ζωγράφος στη σκιά της ιστορίας (2015), Φαντασία (2019) και A Day in the Life of a Teddy Bear (2019).