Μάχη Φλωρινιώτη: «Με κατακρίνουν! Εγώ σαν μάνα δεν μπορούσα να πω στο παιδί μου ότι...» - "Λύγισε" μαζί με την Αννούλα για τον θάνατο του Νίκου

«Την τελευταία φορά στην αξονική, κάτι είδε η γιατρός στο κεφάλι και...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μάχη Φλωρινιώτη: «Με κατακρίνουν! Εγώ σαν μάνα δεν μπορούσα να πω στο παιδί μου ότι...» -

Η Μάχη και η Άννα Φλωρινιώτη βρέθηκαν ως καλεσμένες στην εκπομπή του STAR, Αλήθειες με τη Ζήνα, το μεσημέρι της Παρασκευής 9/2, ώστε να μιλήσουν για την απώλεια του Νίκου Φλωρινιώτη, του λατρεμένου γιου και αδερφού τους.

Οι δυο τους "λύγισαν" και ξέσπασαν σε κλάματα μπροστά στην κάμερα, καθώς όλα συνέβησαν πολύ ξαφνικά. Όλα ξεκίνησαν από ένα λίπωμα και ενώ φαινόταν πως είχε καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα και να σταθεί στα πόδια του ξανά, εντοπίστηκε κάτι στον εγκέφαλό του και μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα τελείωσαν όλα (δείτε εδώ το μαρμάρινο μνήμα που του έφτιαξαν με την αφίσα του).

Τα συγκινητική λόγια της Μάχης και της Άννας Φλωρινιώτη για τον θάνατο του Νίκου

«Ήταν πολύ ραγδαία η επιδείνωσή του. Είχαμε κάνει εξετάσεις και ήταν όλα καλά. Την τελευταία φορά στην αξονική, κάτι είδε η γιατρός στο κεφάλι και μου λέει "σε παρακαλώ, θέλω και μαγνητική με σκιαγραφικό γιατί κάτι βλέπω που δεν μου αρέσει καθόλου". Στο παιδί μου εγώ δεν το είπα. Μπαίνω στο νοσοκομείο, μας κρατάνε 5 μέρες, του κάνουν μια θεραπεία και μου λέει "μαμά γιατί μας αλλάζουν θεραπεία;", λέω "αγόρι μου μας το είχαν πει, ότι ο κύκλος θα αλλάζει". Με ρώτησε τι βρήκαν στο κεφάλι και του είπα κάτι πολύ απλό. Ρώτησε και τη γιατρό του και του είπε το ίδιο. Μας βγάζουν στις 5 μέρες πάμε στο σπίτι και το παιδί είχε εμετούς. Χειροτέρευε και άρχισε να μπερδεύει την ομιλία του.

Στα καλά καθούμενα, 6 το μηνός, την ημέρα της γιορτής του, ξυπνάω, σηκώνομαι το πρωί και του λέω "πήρες τα χάπια που έπρεπε; Και μου λέει "όχι, μαμά". Του δίνω τα χάπια και του φεύγει το χάπι στο πλάι του στόματος. Δεν πανικοβλήθηκα, δεν έδειξα κάτι, αλλά καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Μου λέει η γιατρός "θα τον φέρεις στο νοσοκομείο". Τι να του έλεγα τώρα; "Για έναν εμετό;" μου λέει. Μπήκαμε μέσα το απόγευμα, η αδερφή του ξέρει πώς ήταν», είπε αρχικά η μητέρα του

«Μέσα σε 20 μέρες, ξαφνικά, πήγε για δουλειά, έρχεται και μου λέει "Αννούλα δεν μπορώ να τραγουδήσω, δεν ακούω"», συμπλήρωσε η Αννούλα.

Και η πρώτη κατέληξε: «Ξεκίνησε όλο από την ελιά. Είχε γίνει καλά και μέσα σε ένα μήνα έγινε αυτό. Εγώ σαν μάνα δεν μπορούσα να πω στο παιδί μου ότι αυτό που συμβαίνει είναι κάτι πολύ σοβαρό. Με κατακρίνουν κιόλας».

Δείτε επίσης: Αννούλα Φλωρινιώτη: «Σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου!» - Κραυγή αγωνίας για την κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη