Η Παραλία: Η απίστευτη αλλαγή πρωταγωνίστριας από το παρελθόν σε ρόλο - έκπληξη!

Νέα ζωή και συνήθειες. Από ηθοποιός έγινε dj!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Η Παραλία: Η απίστευτη αλλαγή πρωταγωνίστριας από το παρελθόν σε ρόλο - έκπληξη!

Την γνωρίσαμε μέσα από ρόλους που άφησαν εποχή στην τηλεοπτική ιστορία, πρώτα της Σόφης, της περίεργης κουτσομπόλας που ήταν γραμματέας της Χριστίνας Μαρκάτου, και έκανε μεγάλο σαματά στο εργοστάσιο, στην σειρά «Ντόλτσε Βίτα» το 1995 και στην συνέχεια από το 2000-2003 στον ρόλο της Ζέτας στην οικογενειακή κωμική σειρά «10 λεπτά κήρυγμα» στην οποία συμπρωταγωνιστούσε με τον αγαπημένο της φίλο Σάκη Μπουλά, ενώ το 2010 έκανε την τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση στο σήριαλ «Εργαζόμενη γυναίκα» και μετά περιστασιακά σε κάποιες σειρές ως guest.

Η Γαλήνη Τσεβά διέγραψε μια σημαντική πορεία στο θέατρο και στην τηλεόραση με σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της και κάποια στιγμή αποφάσισε να απέχει από την υποκριτική και να στραφεί αλλού επαγγελματικά.

Γαλήνη Τσεβά
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Δείτε επίσης: 55 χρονών με γκριζαρισμένο μαλλί - Πώς είναι σήμερα η "κομμώτρια" από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Γαλήνη Τσεβά: Η νέα ζωή της, από ηθοποιός έγινε dj!

Η Χαλκιδαία ηθοποιός με το low profile και το φλογερό ταμπεραμέντο έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της ότι το διάστημα που αποφάσισε να απέχει από την υποκριτική και περισσότερο από την τηλεόραση, εργάστηκε σαν dj με το όνομα Galida και αναλάμβανε να ντύνει μουσικά κάποιες θεατρικές παραστάσεις. Στο μεταξύ παντρεύτηκε και από τον γάμο της απέκτησε μια κόρη.

Γαλήνη Τσεβά με κόρη
Η Γαλήνη Τσεβά με την κόρη της σε παλαιότερη εμφάνιση
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η κοκκινομάλα Σόφη του «Ντόλτσε Βίτα» με τα σγουρά μαλλιά, αγνώριστη σήμερα εμφανισιακά, επιστρέφει στην υποκριτική, με εντελώς ανανεωμένο look, με γκρίζα μακριά μαλλιά, γυμνασμένη σε έναν ρόλο – έκπληξη στην αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ «Η Παραλία». Η Γαλήνη Τσεβά που την βλέπουμε στα επεισόδια του σίριαλ να υποδύεται μια διάσημη Αγγλίδα τραγουδίστρια χίπισσα (κάποιοι λένε ότι μπορεί να ενσαρκώνει και την ζωή της Τζόνι Μίτσελ που έζησε εκείνη την περίοδο στα Μάταλα) που εισβάλλει στην κοινότητα των χίπιδων και θα αναστατώσει στο μέλλον με την ιστορία της την ζωή των υπόλοιπων κατοίκων και περισσότερο της Νάταλι με την οποία θα συνδεθεί μαζί της ερωτικά.

Γαλήνη Τσεβά