Βασίλης Κικίλιας: Αυτή είναι η κούκλα αδερφή του - Σπάνιες φωτογραφίες της καστανομάλλας καθηγήτριας, Κατερίνας Κικίλια

Δείτε όσα δεν ξέρετε για εκείνη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας της χώρας, Βασίλης Κικίλιας φροντίζει να απασχολεί τον Τύπο και τα μέσα κυρίως μέσα από την δράση του στην πολιτική και όχι μέσα από την προσωπική - οικογενειακή του ζωή (δείτε εδώ πόσο πολύ έχει μεγαλώσει ο γιος του).

Το γεγονός λοιπόν, πως ο υπουργός έχει μια αδερφή με σημαντική πορεία στον κλάδο του τουρισμού σε ακαδημαϊκό επίπεδο δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό. Ο λόγος για την Κατερίνα Κικίλια, πρόεδρο του τμήματος Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Μέσα από την πρόσφατη συνάντηση που είχε μαζί της η Υφυπουργός Τουρισμού, Έλενα Ράπτη είδαμε μερικές φωτογραφίες της Κατερίνας Κικίλια στο instagram μιας και το δικό της προφίλ είναι κλειστό. Σε κάθε περίπτωση, η αδερφή του Βασίλη Κικίλια έχει ομοιότητες μαζί του, κυρίως στο πρόσωπο και σίγουρα αποτελεί μια κομψή παρουσία.

Αυτή είναι η κούκλα αδερφή του Βασίλη Κικίλια

«Με μεγάλη χαρά δέχτηκα το βιβλίο «Εκπαιδευτική Πολιτική και Τουριστική Εκπαίδευση» της καθηγήτριας Κατερίνας Κικίλια @katerinakikilia, Προέδρου του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

  • Η κ. Κικίλια, που αποτελεί σημαντικό ακαδημαϊκό κεφάλαιο στο τομέα του Τουρισμού, μέσα από τις σελίδες του έργου της παρουσιάζει την εκπαιδευτική πολιτική που ακολουθήθηκε στην Ελλάδα προκειμένου να επιτευχθεί τόσο η ατομική ευημερία των πολιτών όσο και η κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας.
  • Εκτενής ειδική αναφορά γίνεται στη διάρθρωση και δομή της Τουριστικής Εκπαίδευσης, η οποία εφοδιάζει τους καταρτιζόμενους με σύγχρονες γνώσεις και δεξιότητες ώστε υποστηρίξουν τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων που θα απασχοληθούν.

Για μια ακόμη φορά η κ. Κικίλια με το βιβλίο της αποδεικνύει το πραγματικό μεράκι της για την υποστήριξη και ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού», έγραψε η Έλενα Ράπτη.

«Είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε σήμερα στο Υπουργείο Τουρισμού την ηγεσία του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής @universityofwestattica και του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού, αποτελούμενη από τον Πρύτανη Παναγιώτη Καλδή, Αντιπρύτανη Διοικητικών και Οικονομικών Υποθέσεων-Βιώσιμης Ανάπτυξης Αριστείδη Παπαγρηγορίου, Αντιπρύτανη Πέτρο Καλαντώνη και την Πρόεδρο του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού Κατερίνα Κικίλια @katerinakikilia και να συζητήσουμε για κοινά θέματα σύζευξης των ειδικών μορφών τουρισμού με την τουριστική εκπαίδευση.

  • Χαιρετίζουμε την ίδρυση του νέου Κέντρου Έρευνας και Καινοτομίας στον Τουρισμό από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.
  • Η έρευνα και η καινοτομία στον τουρισμό μπορούν να δράσουν πολλαπλασιαστικά στο έργο μας για την ποιοτικότερη αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού και ταυτόχρονα να συμβάλουν στον εμπλουτισμό δράσεων για την ανάπτυξη των ειδικών μορφών τουρισμού, στο πλαίσιο των προτεραιοτήτων του Υπουργείου Τουρισμού», έγραψε σε μία δεύτερη ανάρτησή της η Έλενα Ράπτη.

Βασίλης Κικίλιας - Αδερφή
23-11-2016 Παλλάς: Συναυλία Περικλή Κανάρη, ο Βασίλης Κικίλιας ποζάρει με την αδερφή του, Κατερίνα Κικίλια.