Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δεν νομίζω ότι θα ξανά έκανα οτιδήποτε...» - Αφοπλιστικός σε ερώτηση για νέα συνεργασία με τη Μπακοδήμου

«Ήταν ένα εμπορικό κομμάτι, μια εμπορική ονομασία»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παραχώρησε νέα συνέντευξη στην εκπομπή Καλύτερα Αργά, η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη 8/2 με τον παρουσιαστή να μιλάει για την προσωπική του ζωή (δείτε εδώ όσα είπε για τις σχέσεις του), την οικογένειά του και τα επαγγελματικά του.

Ανάμεσα στα πολλά προγράμματα που έχουμε δει τον Φώτη Σεργουλόπουλο να παρουσιάζει, η εκπομπή με τη Μαρία Μπακοδήμου ''Φώτης και Μαρία live'' έχει μείνει στην ιστορία για το κορυφαίο ζευγάρι παρουσιαστών.

Σήμερα και οι δύο έχουν χαράξει χωριστούς δρόμους στην τηλεόραση με πολλούς να κάνουν λόγο για κακές σχέσεις ανάμεσά τους. Μέσα από το νέο σχόλιο του Σεργουλόπουλου σε ερώτηση για ενδεχόμενη συνεργασία με τη Μπακοδήμου διαφαίνεται ξεκάθαρα η άρνησή του χωρίς αυτό να σημαίνει όμως, πως έχουν διαπληκτιστεί.

Δείτε επίσης: Στέλιος Παρλιάρος: «Δεν ανακατεύομαι είναι πολύ προσωπικό...» - Όλη η αλήθεια για την σχέση του με Μπακοδήμου και Σεργουλόπουλο

Το σχόλιο του Φώτη Σεργουλόπουλου για τη Μαρία Μπακοδήμου

«Δεν νομίζω ότι θα ξανά έκανα οτιδήποτε έχει να κάνει με μια πολύ μεγάλη επιτυχία του παρελθόντος. To βλέπεις γενικά όταν πας να κάνεις ένα revival σε κάτι πιο ωραίο είναι, γιατί έχει μείνει και στη μνήμη των ανθρώπων αυτή η νοσταλγία. Το να το ξαναδείς με ανθρώπους γερασμένους δεν είναι το ίδιο. Οπότε δεν νομίζω ότι το brand name «Φώτης - Μαρία» μπορεί να ξαναγίνει όπως ήταν. Γιατί ήταν ένα brand name, το οποίο υπήρχε, έκανε τον κύκλο του και σταμάτησε. Ήταν ένα εμπορικό κομμάτι, μια εμπορική ονομασία, αν θέλεις. Και το να το ξαναφέρεις στην επιφάνεια, δε θα δημιουργήσεις τίποτα άλλο παρά μόνο σχόλια σχετικά με το πως ήταν και πως έγιναν», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.