Άντζελα Δημητρίου: «Είχε, έχει και θα έχει πολλά προβλήματα! Έρχονται τα λαμόγια σε πλησιάζουν και αρχίζει άλλο άρμεγμα» - Οι αποκαλύψεις γνωστού τραγουδιστή

«Είναι μία σταρ τι να κάνουμε;»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Άντζελα Δημητρίου το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει μέσα από τη σχέση με την Όλγα Κιουρτσάκη και τον σύζυγό της, καθώς μαμά και κόρη έχουν κόψει τελευταία κάθε επικοινωνία μετά τον τσακωμό που είχαν στην περιοδεία της στην Αμερική.

Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν πάρει θέση για το γεγονός, πως μητέρα και κόρη έχουν απομακρυνθεί και παράλληλα αφήνουν το όλο ζήτημα να απασχολεί τα μέσα (δείτε εδώ το έντονο σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου).

Ένας συνάδελφος και μεγάλος θαυμαστής της Άντζελας, ο Ζαφείρης Μελάς μίλησε την Παρασκευή 9/2 στην κάμερα του Breakfast at star με τον τραγουδιστή να σχολιάζει όλα όσα έχουν συμβεί στην οικογένειά της Δημητρίου.

Οι δηλώσεις του Ζαφείρη Μελά για τη ζωή της Άντζελας Δημητρίου

«Η Άντζελα Δημητρίου είναι φίλη μου, αδελφή μου και μια πολύ καλή συνεργάτιδα. Θα ήθελα πάρα πολύ να ξανασυνεργαστώ μαζί της, το επιδιώκω βέβαια, δεν ξέρω τι σκέφτεται η Άντζελα και με ψιλοαποφεύγει. Έκανα μια πρόταση και ίσως να έφταιγε η επιχείρηση, να μην είχε καλή σχέση με τον επιχειρηματία», είπε αρχικά ο Ζαφείρης Μελάς για τις μεταξύ τους σχέσεις.

Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής μίλησε για όσα συμβαίνουν με τη Δημητρίου και την κόρη της: «Είναι δικά τους θέματα, δεν ξέρω ποιος φταίει. Η Άντζελα έχει πολλά προβλήματα. Είχε, έχει και θα έχει προβλήματα. Προσπαθούν διάφοροι με χίλιους τρόπους να την φάνε, να την γδάρουν. Επειδή είναι πολύ μαγκάκι όμως, έχει τον τρόπο να το αποφεύγει και αυτό έκανε και τώρα.

Εγώ την κόρη της δεν την ξέρω, δεν την γνώρισα, δεν ερχόταν τότε που συνεργαζόμασταν. Μπορεί να μην είχαν και καλές σχέσεις. Η Άντζελα είναι μια κοπέλα που εκεί που λέει σε αγαπώ λέει εκεί λέει και σε μισώ. Όποιος την ξέρει όμως ξέρει ότι αυτά που λέει είναι της στιγμής, γιατί η Άντζελα ξέρει να ζητάει συγγνώμη, έχει τη δύναμη να ζητάει συγγνώμη και το έχει κάνει πολλές φορές. Αυτή είναι, είναι μία σταρ τι να κάνουμε.

Σε όλους τους καλλιτέχνες συμβαίνει. Έρχονται τα λαμόγια σε πλησιάζουν, τάζουν, λένε...και αρχίζει άλλο άρμεγμα. Έχουν δίκιο καμία φορά που τα παιδιά λένε πράγματα που δεν πρέπει να λένε. Η Άντζελα δεν είχε κάποιον να τη μανατζάρει. Τελευταία η Άντζελα γνώρισε την κυρία Καπώνη, η οποία την ηρέμησε, την έβαλε σε καλούπια, την έβαλε σε καλό δρόμο.

Και οι δύο παλάμες της Άντζελας ήταν και ανοιχτές. Δεν κρατούσε ποτέ λεφτά, ήταν σκορποχώρι με την καλή την έννοια. Ήταν μια γυναίκα κουβαρντού. Δε μπορούσε να ζητήσει ένα νερό; Δεν κατάλαβα..

Είναι μάνα και κόρη! Δεν γίνεται τώρα να πούμε...Κάποια στιγμή πρέπει σίγουρα να τα βρούνε. Δεν γίνεται τώρα σπλάχνο της είναι», είπε ο Ζαφείρης Μελάς.