Κατερίνα Παπουτσάκη: «Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να...» - "Έσπασε" τη σιωπή της για την φημολογούμενη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Απάντησε πρώτη φορά για το "καυτό" θέμα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Παπουτσάκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, η οποία προβλήθηκε στον αέρα το πρωί του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου. Σε αυτή απάντησε για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς για την ενασχόλησή της με την μουσική, αλλά και στον χώρο της υποκριτικής. Δεν έμεινε, όμως, μόνο εκεί.

Ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο με τον Παναγιώτη Πιλαφά, με την ίδια να αποκαλύπτει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει έκτοτε, ενώ απάντησε για πρώτη φορά στα δημοσιεύματα που την θέλουν σε σχέση με τον Θοδωρή Μαραντίνη (δείτε εδώ πότε και πώς ήρθαν κοντά και ξεκίνησαν οι φήμες).

Η πρώτη αντίδραση της Κατερίνας Παπουτσάκη για της φήμες περί σχέσης με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Είναι δύσκολο. Έχω βρει ισορροπίες. Βασική μου μέριμνα είναι να περνάω χρόνο με τα παιδιά Έχει σημασία να είσαι παρών», είπε αρχικά για τη ζωή της ως χωρισμένη μητέρα.

Ο δημοσιογράφος τότε της ανέφερε πως πέρυσι τέτοια εποχή είχαν κάνει ξανά συνέντευξη, με την ίδια να του έχει αποκαλύψει το διαζύγιο, ζητώντας να μείνει μεταξύ τους. Τότε εκείνος την ρώτησε τι έχει αλλάξει από τότε: «Δεν έχουν αλλάξει πολλά. Είμαι πολύ καλύτερα, αλλά ακόμα κάποια πράγματα παίρνουν βελτίωση. Μετά τον χωρισμό μου είμαι πιο κοντά σε μένα», απάντησε.

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα για τη "νέα της σχέση", δήλωσε: «Είναι πολύ αστείο. Ευτυχώς διαψεύσθηκε. Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να το διαψεύσω εγώ. Είναι βαρετό. Θα έπρεπε να διπλοτσεκάρονται αυτά. Θα ήθελα όταν γράφει κάποιος κάτι για μένα να με ρωτάει γιατί έχω και δύο παιδιά».

Η εξομολόγηση για το διαζύγιο

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show το βράδυ της Δευτέρας 5/2. Η ηθοποιός - τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων και αναλυτικότερα για το διαζύγιο της με τον επί 10 χρόνια σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά.

Το ζευγάρι πήρε την απόφαση να πάρει διαζύγιο το 2023, με το χωρισμό του να "σκάει" σαν "βόμβα" στην ελληνική showbiz, αφού δεν είχε κυκλοφορήσει η παραμικρή λεπτομέρεια.

«Όταν έχεις παιδιά και χωρίζεις, αυτό το κάνει πιο σύνθετο. Είναι μία νέα κατάσταση που όλοι προσαρμοζόμαστε, δεν είναι εύκολο για διάφορους λόγους και κυρίως για το πώς το εκλαμβάνουν τα παιδιά, πως αισθάνονται. Και εγώ και ο Μάξιμος, ο μεγαλύτερος, κάνουμε συμβουλευτική, Ο Κίμωνας είναι 4,5 και τα πράγματα τα βλέπει με μεγαλύτερη ελαφράδα», αποκάλυψε αρχικά η Κατερίνα Παπουσάκη για τον τρόπο που έχουν πάρει τα παιδιά της το διαζύγιο της.

«Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να μείνω σε αυτόν τον γάμο, μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά. Μου φαίνεται εξωφρενικό να πάνε 18 τα παιδιά. Συνηθίζεις έτσι την τοξικότητα, μαθαίνεις να ζεις με αυτό», συμπλήρωσε με αφορμή την συζήτηση που είχε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Σχετικά με την συνεπιμέλεια, ξεκαθάρισε πως: «Δεν ξέρω όλο αυτό είναι μπερδεμένο. Τα έχει δυο ημέρες την εβδομάδα».

«Είμαι και εγώ παιδί χωρισμένων γονιών, οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν περίπου 6-7 χρονών. Οπότε προσπαθώ τα λάθη που έχω ζήσει να μην τα αναπαράγω κι εγώ, γιατί είναι χαραγμένα στο συναίσθημά μου», εξομολογήθηκε επίσης η Κατερίνα Παπουτσάκη, για να αναφέρει στην συνέχεια:

«Πρέπει να υπάρχει μία καλή σχέση, δεν πρέπει να αντιλαμβάνονται τα παιδιά ότι οι γονείς είναι σε πόλεμο. Θέλει μία ειλικρινή στάση, όσοι τουλάχιστον τα παιδιά μπορούν να αντέξουν, γιατί και από την άλλη την απόλυτη ειλικρίνεια δεν μπορούν και δεν είναι και ο ρόλος τους να τη διαχειριστούν».