Μαρίνα Ασλάνογλου & Δημοσθένης Πέππας: Χώρισαν μετά από 8 χρόνια γάμου και ένα παιδί

Η ανακοίνωση και η δημόσια έκκληση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2016 στην Σκιάθο και δύο χρόνια αργότερα, το 2018 απέκτησαν τον μονάκριβο γιο τους. Έμειναν μαζί για οκτώ ολόκληρα χρόνια, όμως σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του MEGA, Ακόμα δεν είδες τίποτα, έγινε γνωστό πως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η πρώτη, μάλιστα, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μέσα από μία ανακοίνωση, κατά την οποία ζητάει τα media να σεβαστούν την απόφασή τους να μην κάνουν οποιαδήποτε άλλη δήλωση για το γεγονός, προστατεύοντας έτσι το παιδί τους που παραμένει η προτεραιότητά τους.

Δείτε επίσης: «Είχα διαβήτη κύησης, θρομβοφιλία, μπορεί να έχανα το παιδί» - Ραγίζει καρδιές η Μαρίνα Ασλάνογλου για τις εξωσωματικές και τη δύσκολη εγκυμοσύνη της

Η ανακοίνωση της Μαρίνας Ασλάνογλου για το διαζύγιο με τον Δημοσθένη Πέππα

«Μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας αποφασίσαμε από κοινού να μην είμαστε μαζί σαν ζευγάρι, παραμένουμε όμως ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς που στόχο έχουμε, μεταξύ άλλων, την ομαλή μετάβαση του γιου μας στη νέα του καθημερινότητα και στη νέα μορφή της οικογένειάς μας. Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την επιθυμία μας να απέχουμε από περαιτέρω δηλώσεις, να επιδείξετε διακριτικότητα απέναντι στην οικογένειάς μας και να απέχετε από καταστάσεις που μπορεί να τραυματίσουν τον ψυχισμό του παιδιού μας».

Τι δήλωνε μερικούς μήνες πριν για τον γάμο τους εκείνη

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από μερικούς μήνες στην εφημερίδα Real Life, είχε αναφέρει για την συμφωνία που κρατούσε ζωντανό τον γάμο τους, με αφορμή τη θεατρική παράσταση “Σκηνές από έναν γάμο” που έπαιζε: «Η παράσταση σε αφυπνίζει για το τι λάθη δεν πρέπει να κάνεις ή τι πρέπει να προσέξεις ή τι πρέπει να αποφύγεις ή αν είσαι στο τέλμα να πάρεις μία απόφαση ουσιαστική. Όσον αφορά το δικό μου γάμο, δόξα τω Θεώ, τα πράγματα πάνε πάρα πολύ καλά. Στο θεατρικό ζευγάρι της Μαριάννας και του Γιόχαν τα πράγματα δεν λέγονταν την ώρα που έπρεπε, τα έβαζαν κάτω από το χαλί.

Η τεράστια διαφορά ως προς τον δικό μου γάμο και τον δικό μου χαρακτήρα είναι ότι είμαι ειλικρινής. Έχουμε μία κρυφή συμφωνία με τον άνδρα μου. Όταν θα γίνει κάτι που θα τον πειράξει ή θα πειράξει εμένα, το συζητάμε άμεσα και έτσι λύνονται τα πράγματα. Πρέπει να υπάρχουν όρια.

Ο γάμος είναι ένας ζωντανός οργανισμός, υπάρχουν συγκρούσεις, εντάσεις, μικρές, μεγάλες διαφωνίες. Αν θέλεις να κρατήσεις μία σχέση κατά το δικό μας καταστατικό της οικογένειας, πρέπει να υπάρχει αλήθεια και ειλικρίνεια και τα πράγματα θα πρέπει να λύνονται εν τη γενέσει τους. Σε αυτό το κομμάτι είμαστε τυχεροί γιατί κάνουμε μία προσπάθεια να κρατιούνται οι ισορροπίες γιατί έχουμε ένα παιδί που μεγαλώνει σε ένα σταθερό και ήρεμο περιβάλλον. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να τσακώνεται, θέλω να λύνω τα προβλήματα με τον διάλογο».