Τριαντάφυλλος - Απαντά στα «καρφιά» της Ελευθερίας Ελευθερίου μετά τη λήξη της συνεργασίας τους: «Αν θες να λες κάτι άλλο έξω...»

Δεν θα τελειώσει εδώ το μεταξύ τους beef

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Έκπληξη προκάλεσε η απόφαση της Ελευθερίας Ελευθερίου να αποχωρήσει από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, ενώ στην ανακοίνωσή της δεν έκανε καμία αναφορά στον τραγουδιστή και τους υπόλοιπους ερμηνευτές, αντιθέτως ευχαρίστησε την ορχήστρα της. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Σε δηλώσεις του ο Τριαντάφυλλος στην εκπομπή «Γεια σου», προσπάθησε να ρίξει τους τόνους. «Τίποτα δεν έγινε ρε παιδιά, αυτά συμβαίνουν στα σχήματα, μετά από κάποιους μήνες αλλάζουν κάποια ονόματα. Έτσι γίνεται σε όλα τα μαγαζιά. Έτσι ήταν η σύμβασή της, δεν έγινε κάτι», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Τριαντάφυλλος: «Ρωτήστε την επιχείρηση!» - Η αποκάλυψη για την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσαν

Η Ελευθερία Ελευθερίου από την πλευρά της δεν... συμφώνησε με αυτήν την άποψη, λέγοντας μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται»: «Δεν μου έχει ξανατύχει τέτοια περίπτωση. Με πολλή ενσυναίσθηση, πήρα την απόφαση να φύγω και είμαι πολύ καλά με αυτό. Με πίκρανε ότι δεν είδα μία ιδιαίτερη αντίδραση από έναν συνεργάτη και φίλο μου».

Η τελευταία απάντηση του Τριαντάφυλλου στην Ελευθερία Ελευθερίου

Ο Τριαντάφυλλος έδωσε ακόμα μία απάντηση, αυτή τη φορά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Όπως ξεκαθάρισε, δεν γνωρίζει τι συμβαίνει με τα συμβόλαια του κάθε συνεργάτη του, αλλά για τα παράπονα της, η Ελευθερία Ελευθερίου θα πρέπει να απευθυνθεί στην επιχείρηση.

Δείτε επίσης: Ελευθερία Ελευθερίου: "Άδειασε" τον Τριαντάφυλλο για την αποχώρηση από το κέντρο που εμφανιζόταν - «Δεν μου έχει ξανατύχει τέτοια...»

«Ελευθερία Ελευθερίου μου: Κορίτσι μου, φωνάρα μου, καλό μου παιδί, εγώ δεν είμαι επιχείρηση. Εάν ήταν από το χέρι μου θα ήμασταν για πάντα μαζί. Ήδη εχθές μου έλειψες αν και γινόταν πανικός. Εάν έχεις αμφιβολίες εάν σε στήριξα, μίλησε με τον κύριο Βραχάμη. Για μένα είσαι η φίλη μου και η συνεργασία η άψογη. Τώρα εάν θες να λες κάτι άλλο έξω, κανένα πρόβλημα. Σ’ αγαπώ», έγραψε ο Τριαντάφυλλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελευθερία δεν απάντησε, αλλά χθες βράδυ διασκέδασε στην Άννα Βίσση παρέα με την ανιψιά της τραγουδίστριας, Βέρα Μπούφη, με την οποία είναι φίλες, καθώς και με τον κολλητό της Γιώργο Ασημακόπουλο.

Δείτε την ανάρτηση του Τριαντάφυλλου:

To story του Τριαντάφυλλου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελευθερία Ελευθερίου: «Της έγινε πρόταση για...» - Ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου "έσπασε" τη σιωπή του για την αποχώρηση από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο

Ο Τριαντάφυλλος ξεκαθαρίζει την θέση του για την αποχώρηση της Ελευθερίου: «Δεν φταίω εγώ, δεν είναι δικό μου το μαγαζί. Τι να κάνω;»

Ελευθερία Ελευθερίου: Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση από το νυχτερινό κέντρο - Τι ζήτησε ο επιχειρηματίας και ποιος ο ρόλος του Τριαντάφυλλου

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μου ήρθε ένα μήνυμα τώρα, από έναν άνθρωπο που ξέρει...» - Η αποκάλυψη για το τέλος της συνεργασίας Ελευθερίου & Τριαντάφυλλου

Τριαντάφυλλος: «Είναι ακατάλληλη ώρα...» - Αμηχανία μπροστά στους δημοσιογράφους με την απάντηση για την ερωτική ζωή με την σύζυγό του

Τριαντάφυλλος: «Τα λεφτά από το Survivor, είναι δηλωμένα και πληρωμένη η εφορία από...» - Το ξεκαθάρισμά του για την υπόθεση φοροδιαφυγής