Κατερίνα Στανίση: Γενέθλια στη σκηνή για την τραγουδίστρια – «Κάγκελο» με την ηλικία της η Μαρία Μπακοδήμου

Δείτε βίντεο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Στανίση γιόρτασε τα γενέθλιά της χθες το βράδυ (10/2) στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Θέμη Αδαμαντίδη και τον Γιάννη Καψάλη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έκλεισε τα 67 της χρόνια και η Μαρία Μπακοδήμου έμεινε κάγκελο όταν άκουσε τον αριθμό!

«Η Στανίση έκλεισε τα 67; Έλα ρε Κατερίνα», είπε η παρουσιάστρια με το στόμα ανοιχτό και δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για το πόσο καλά διατηρείται. Για τη χθεσινή ιδιαίτερη βραδιά, επέλεξε ένα εντυπωσιακό μαύρο μακρύ φόρεμα, και ευχαρίστησε επάνω στη σκηνή τους συνεργάτες της την έκπληξη που της ετοίμασαν στη μέση του προγράμματος, πριν σβήσει τα κεράκια της κάνοντας μία ευχή.

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Γεια σου»:

Δείτε επίσης: Κατερίνα Στανίση: «Δεν λέω ότι δεν πήρα χρήματα, τα έχασα όμως! Πόσο θα ζήσω κι εγώ; Δεν πειράζει...» - Η οικονομική της "καταστροφή"

Τι δήλωνε η Κατερίνα Στανίση για την γεμάτη ζωή της

Η Κατερίνα Στανίση έχει παραδεχτεί την ηλικία της και νιώθει όμορφα που μεγαλώνει, καθώς έχει ζήσει μία ζωή γεμάτη από κάθε άποψη. Πριν από λίγο καιρό δήλωνε στην κάμερα του Mega Καλημέρα ότι θα άλλαζε κάποια πράγματα, όσον αφορά το κομμάτι των σχέσεων.

«Έχω μετανιώσει για πολλά πράγματα στη ζωή μου, αλλά και για σχέσεις που έκανα με κάποιους που δεν θέλω να τους ονομάσω. Έχω μετανιώσει που δόθηκα παραπάνω από ό,τι έπρεπε, αλλά αυτή είναι η καρδιά μου», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στανίση.

Για να συμπληρώσει: «Είναι δύσκολο να συνδυαστεί προσωπική ζωή και καριέρα. Κάποιοι συνάδελφοι όμως το έχουν καταφέρει, έχουν λαμπρή καριέρα και κατόρθωσαν να έχουν και μία καλή οικογένεια. Τους βγάζω το καπέλο, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς είναι άντρες. Η γυναίκα, που είναι σπίτι, είναι αλλιώς. Πρέπει να κρατάει τα ηνία και χρειάζεται οπωσδήποτε ισορροπία στο σπίτι. Δεν είναι νυχτερινή πίστα, είναι σπίτι, άλλο πράγμα αυτό».