Πάνος Βλάχος: Σάλος με τραγούδι του, αντιδράσεις από Γεωργιάδη & Πορτοσάλτε - Τι απαντά ο ίδιος

«Μέσα σε έναν σάκο...» - «Βάλτε με κι εμένα...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Πάνος Βλάχος: Σάλος με τραγούδι του, αντιδράσεις από Γεωργιάδη & Πορτοσάλτε - Τι απαντά ο ίδιος

Έντονες αντιδράσεις από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, και τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Άρη Πορτοσάλτε έχει φέρει ένα σατιρικό τραγούδι του Πάνου Βλάχου, εφόσον αναφέρεται ονομαστικά σε εκείνους. «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε, Άδωνι και Πορτοσάλτε», λέει χαρακτηριστικά. αλλάζοντας τους στίχους ενός τραγουδιού των Villagers of Ioannina City, και δεν άργησε να προκληθεί σάλος.

«Κρίμα κρίμα», λέει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Πάνο Βλάχο

Μέσα από το X (πρώην twitter) απάντησαν οι δύο θιγόμενοι, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους για όσα ειπώθηκαν από τη σκηνή. «Τι κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλ "να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…" δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τι θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας "ζητώ συγγνώμη;". Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!» έγραψε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Καλησπέρα. Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; Θα ήθελα πληροφορίες», σχολίασε από την πλευρά του ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε.

Τι απαντά ο Πάνος Βλάχος

Πριν από λίγες ώρες ο Πάνος Βλάχος απάντησε στις αντιδράσεις μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ηθοποιός έγραψε: «Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά».

Η πρόσφατη ενόχληση του ηθοποιού

Δεν είναι η πρώτη φορά τον τελευταίο μήνα που ο ηθοποιός μπαίνει στο στόχαστρο. Μόλις πρόσφατα, στις πρεμιέρας της σειράς «17 κλωστές» είχε προκαλέσει αντιδράσεις από δημοσιογράφους, όταν τους είπε εντελώς απρόκλητα: «Ελπίζω να μην λερώσετε την όμορφη στιγμή μου που πρωταγωνιστώ στη σειρά. Τα ΜΜΕ έχουν τη τάση να λερώνουν κάθε τι όμορφο. Κάθε τι που έγινε με κόπο, προσπαθείτε να το υποβαθμίσετε».