Σταματίνα Τσιμτσιλή: Βραδινή έξοδος με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό – Δείτε φωτογραφίες

Διασκέδασαν μαζί στην Βίσση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο σύζυγός της Θέμης Σοφός είναι μαζί για περισσότερα από δέκα χρόνια, και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στερούνται τις βραδινές εξόδους ή έχουν βάλει στην άκρη τον χρόνο που οφείλουν να αφιερώνουν στον εαυτό τους και στη σχέση τους.

Η τελευταία τους βραδινή έξοδο έγινε το βράδυ του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση, ενώ στο πλευρό της παρουσιάστριας του Alpha βρισκόταν μεταξύ άλλων η συνεργάτιδά της στο Happy Day, Τίνα Μεσσαροπούλου, η σύντροφος του Κώστα Φραγκολιά, Δώρα Πατσιώτη, και η σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ, Ιωάννα.

Η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απόλαυσε το μουσικό πρόγραμμα μαζί με την μεγάλη παρέα της, και τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή τη βραδιά, και φυσικά δεν σταμάτησαν να αφιερώνουν ερωτικές επιτυχίες ο ένας στον άλλον.

Λίγες ώρες αφότου τελείωσε αυτή η μαγική βραδιά, η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες και «πρόδωσε» την παρουσία του συζύγου της με μια selfie φωτογραφία στο πλευρό του και μία γλυκιά αφιέρωση. «Για πάντα μαζί», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη φωτογραφία με τον Θέμη Σοφό.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Σταματίνα Τσιμτσιλή παρέα

Σταματίνα Τσιμτσιλή Θέμης Σοφός

Η αποκάλυψη της Σταματίνας για το πρώτο τους ραντεβού

Πριν από λίγες μέρες, με αφορμή ένα ταξίδι του Σάκη Κατσούλη με την αγαπημένη του, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε κάνει μία αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή. «Είδε ο άλλος την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και λέει "αυτή θα την παντρευτώ"; Τι ήταν ένστικτο; Το κληρονομικό χάρισμα;», απόρησε ο Δημήτρης Παπανώτας, με την Τίνα Μεσσαροπούλου να απαντάει «Εμένα μου έχει τύχει; Εμένα μου έτυχε με τον άντρα μου. Κατάλαβε ότι με αυτό τον άνθρωπο θα πάει διαφορετικά».

Τότε το λόγο πήρε η Σταματίνα Τιμτσιλή, η οποία αποκάλυψε: «Όταν τον είδα, όταν βγήκαμε το πρώτο ραντεβού και είχαμε μια ωραία χημεία στο πως περνούσαμε, είπα "με αυτό τον άντρα θα μπορούσα να κάνω μια όμορφη σχέση"».