Τόνυ Δημητρίου: «Η εκκλησία και το κράτος δεν είναι εναντίον του γάμου των ομοφυλοφίλων, είναι εναντίον της ευτυχίας τους»

Απλός, λιτός και απέριττος

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Τόνυ Δημητρίου: «Η εκκλησία και το κράτος δεν είναι εναντίον του γάμου των ομοφυλοφίλων, είναι εναντίον της ευτυχίας τους»

Με αφορμή τη παράσταση «Εκ του πατρός γεννηθέντα», ο Τόνυ Δημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» και τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θεοδοσίου. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, αλλά και για την σχέση του με την Στεφανία Γκουρνέλου, που γίνεται viral μέσα από τα βίντεό τους σε Instagram και TikTok.

Aρχικά ο Τόνυ Δημητρίου αναρωτήθηκε: «Ζούμε τελικά την εποχή της πολιτικής ορθότητας ή είναι της πολιτικής υποκρισίας – ορθότητας; Γιατί πολλοί λένε πράγματα τα οποία δεν τα πιστεύουν μόνο και μόνο για να μην βρεθούν στο στόχαστρο και να τους κατακρίνουν για κάτι που είπαν».

Όταν τον ρώτησαν για το νομοσχέδιο που αφορά τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών, ο Τόνυ Δημητρίου δήλωσε: «Είμαι υπέρ της ευτυχίας. Η εκκλησία και το κράτος δεν είναι εναντίον του γάμου των ομοφυλοφίλων, είναι εναντίον της ευτυχίας τους».

Η αναφορά του Τόνυ Δημητρίου στη σύντροφό του

Τα βίντεο του Τόνυ Δημητρίου με την Στεφανία Γκουρνέλου γίνονται viral, ωστόσο αυτό δεν του άρεσε πάντα. «Δεν το περίμενα, έχουμε κάνει κοντά 300 βίντεο με πάνω 70 εκατομμύρια views, μας τα λέει όλος ο κόσμος. Στην αρχή στράβωνα, έλεγα “Ρε φίλε είμαι 35 χρόνια ηθοποιός, έχω παίξει σε μεγάλες επιτυχίες, και μου λένε για τα βιντεάκια;”. Από την άλλη όμως, έγινα ηθοποιός για να κάνω τον κόσμο να περνάει καλά, και το πετυχαίνω μέσα από το TikTok και το Instagram».

Στη συνέχεια παραδέχτηκε πως: «Είμαι άνθρωπος του φλερτ, σαφώς μου αρέσει και γι’ αυτό φοβάμαι τώρα με όλα αυτά που γίνονται. Δηλαδή πλέον το να κοιτάξεις και να χαμογελάσεις σε μια κοπέλα, μπορεί να γυρίσει και να σου πει “γιατί με κοιτάς;”. Αυτό το σκέφτηκα και όταν γνώρισα την Στεφανία αλλά ίσως και τα πρώτα μηνύματα που είχαμε ανταλλάξει στο Instagram να ήταν λίγο διαξιφισμός. Έχουμε ακόμα διαφορές πάνω στην πολιτική ορθότητα, μπορεί να χρησιμοποιήσω λέξεις που να μην της αρέσουν και να μου την “πει”, όμως εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχουν κακές λέξεις αλλά κακοί άνθρωποι».