Άντζελα Δημητρίου: Ακύρωσε προγραμματισμένη εμφάνιση της στο MEGA - Τι συνέβη

Ποιος ο λόγος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πολλά φαίνεται πως είναι τα προβλήματα που βιώνει η Άντζελα Δημητρίου το τελευταίο διάστημα στα προσωπικά της, καθώς βρίσκεται στα "μαχαίρια" με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση. Πολλά είναι τα κοντινά τους πρόσωπα που βγαίνουν στις εκπομπές και μιλάνε για τα όσα έχουν συμβεί ανάμεσα τους, αφού η συνέντευξη της σχετικά με τον τελευταίο τσακωμό τους άνοιξε τον ασκό του Αιόλου.

Όσον αφορά όμως τα επαγγελματικά της βιώνει μια πολύ καλή περίοδο. Βέβαια, όπως έγινε γνωστό, ακύρωσε μια προγραμματισμένη εμφάνιση της στην τηλεόραση, λόγω του... Just the 2 of us.

Ποια εκπομπή ακύρωσε η Άντζελα Δημητρίου

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life, η Άντζελα Δημητρίου είπε "όχι" στην μουσική εκπομπή του MEGA, Σπίτι με το Mega, καθώς αποφάσισε να επιστρέψει στο show του ALPHA που θα μεταδίδεται "απέναντι" από την εν λόγω εκπομπή.

Άντζελα Δημητρίου

Τι συμβαίνει με τον λογαριασμό της Άντζελας στο Instagram

Τη στιγμή που νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την διαμάχη της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της (δείτε εδώ για το χρέος των 50.000 ευρώ), ένας νέος κίνδυνος προέκυψε για την τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, φαίνεται πως γίνεται έντονη προσπάθεια να της χακάρουν τους λογαριασμούς της στα social media της, κάτι που ξεκίνησε από το ταξίδι της στην Αμερική. Κάποιος παρακολουθεί τα προφίλ της.

«Αυτό που μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή, γιατί αυτό θέμα είναι αρκετά σοβαρό και θέλει προσοχή στην διατύπωση, είναι ότι χθες αναγκάστηκε για δεύτερη φορά να αλλάξει τους κωδικούς της στο Instagram και σε όλα τα social media, γιατί υπήρξαν κάποιες πληροφορίες και διαρροές ότι κάποιος παρακολουθεί το λογαριασμό της.

Κατά κάποιο τρόπο την είχαν χακάρει. Επιστρέφοντας από την Αμερική τους είχε ήδη αλλάξει ήδη μια φορά και χθες, επειδή ήρθαν στην κατοχή της κάποιες πληροφορίες, αποφάσισε να ξανά αλλάξει τους κωδικούς της με τους συνεργάτες της. Της έκαναν εντύπωση κάποια πράγματα. Υπάρχει ένας συνεργάτης της που χειρίζεται τα social media της», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

Δείτε επίσης: Άντζελα Δημητρίου: «Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά» - Ενοχλημένη η μάνατζερ της, Βάσω Καπώνη