Εξώδικο από την Όλγα Κιουρτσάκη και τον Φώτη Λώση: «Διαμαρτυρόμαστε για την απαράδεκτη και εν γένει παράνομη....»

Μετά το σάλο με την Άντζελα Δημητρίου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Εξώδικο έστειλε η Όλγα Κιουρτσάκη με τον Φώτη Λώση σε όλα τα ΜΜΕ, με αφορμή την διαμάχη με την Άντζελα Δημητρίου. Από την ημέρα που η μητέρα της, έδωσε συνέντευξη και αποκάλυψε τα όσα έγιναν στην Αμερική (από την δική της οπτική) με αποτέλεσμα να τσακωθούν και να μην έχουν πλέον καμία επικοινωνία, πρόσωπα από το κοντινό τους περιβάλλον βγαίνουν στις εκπομπές και λένε τις δικές τους απόψεις σχετικά.

Το ζευγάρι λοιπόν, πήρε την απόφαση να στείλει εξώδικη όχληση και να απαγορεύσει σε sites, εκπομπές και εφημερίδες να ασχολούνται με την προσωπική του ζωή, θέλοντας επίσης με αυτό τον τρόπο να προστατεύσουν το ανήλικο παιδί τους.

Να σημειώσουμε πως Όλγα Κιουρτσάκη και Φώτη Λώσης όλο αυτό το διάστημα δεν είχαν κάνει καμία δήλωση σχετικά με τον όλο σάλο που είχε δημιουργηθεί. Παρά μόνο είχαν κάνει μια ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου τους.

Τι λέει το εξώδικο της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση

«Διαμαρτυρόμαστε για την απαράδεκτη και εν γένει παράνομη συμπεριφορά σας επιφυλασσόμενοι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας», γράφει μεταξύ άλλων το εξώδικο Όλγας Κιουρτσάκη και Φώτη Λώση.

Ενώ, επίσης αναφέρει και τις παρακάτω απαγορεύσεις:

«Απαγορεύουμε από σήμερα να προβείται έστω και στην παραμική ανφορά των ονοματεπωνύμων μας, και την προβολή της εικόνας μας για οτιδήποτε έχει σχέση με την ιδιωτική μας ζωή,με διαμάχες και ρήξη στις οικογενειακές μας σχέσεις με την Άντζελα Δημητρίου.

Απαγορεύουμε ρητώς την προβολή οποιουδήποτε ρεπορτάζ, συνέντευξης, είδησης, στα οποία η κ. Άντζελα Δημητρίου η οποισδήποτε άλλος θα αναφέρεται έστω και με τα καλύτερα λόγια σε εμάς ή στο ανήλικό τέκνο μας.

Σας καλούμε να απέχετε στο μέλλον από κάθε δυσφημιστικό και συκοφαντικό ισχυρισμό εις βάρος μας που θίγει την τιμή και την υπόληψή μας, το όνομα, το ήθος και την προσωπικότητα μας και διαταράσσει την οικογενειακή και προσωπική μας ζωή».

Όλγα Κιουρτσάκη Φώτης Λώσης εξώδικο

Όλγα Κιουρτσάκη Φώτης Λώσης εξώδικο