Κατερίνα Καινούργιου: Αποθέωσε δημόσια τον Φίλιππο Τσαγκρίδη - Πέρασε την Κυριακή της στο εστιατόριό του

Δείτε τις φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κατερίνα Καινούργιου
Instagram / Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου διατηρεί άψογες σχέσεις με τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, και αυτό αποδεικνύεται εύκολα από το γεγονός πως βρίσκονται συχνά και συζητούν άνετα, με την παρουσιάστρια να κάνει συχνά αναφορές για εκείνον μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του ALPHA, Super Κατερίνα, μιλώντας για εκείνον με τα καλύτερα λόγια.

Ο ίδιος διαθέτει κάποια μαγαζιά στην Αθήνα και σε ένα από αυτά εκείνη βρέθηκε πολύ πρόσφατα (δείτε εδώ φωτογραφίες), όμως άνοιξε πρόσφατα άλλο ένα εστιατόριο και η αγαπημένη KatKen δεν έχασε καθόλου χρόνο και το επισκέφθηκε αμέσως.

Τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου για το νέο μαγαζί του πρώην της, Φίλιππου Τσαγκρίδη

Δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το μαγαζί, από όλα τα πιάτα που δοκίμασε, αποθεώνοντας το νέο του επίτευγμα και τον ίδιο έμμεσα, στην λεζάντα με τα λόγια της

«Το καλό φαγητό είναι το θεμέλιο της πραγματικής ευτυχίας… Κυριακή στο Gallina. Ένα πολυσυζητημένο εστιατόριο που έχει την πολυτέλεια να μην "φωνάζει" ούτε στη διακόσμηση ούτε στον σχεδιασμό του μενού και να αφοσιώνεται στην ουσία της γεύσης και της απόλαυσης… η ουσία στο Gallina είναι το φαγητό και ΥΠΕΡΟΧΟ το κρασί… Ό,τι καλύτερο στο κέντρο της Αθήνας. Congrats», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κατερίνα Καινούργιου εστιατόριο Τσαγκρίδη
Instagram / Κατερίνα Καινούργιου

Λίγες μέρες πριν βρέθηκε εκεί και η Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα την Παρασκευή 2/2 έκανε μια νέα βραδινή έξοδο, αυτή τη φορά όχι σε κάποιο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, αλλά σε ένα από τα μαγαζιά εστίασης που διατηρεί στην Αθήνα ο πρώην της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππος Τσαγκρίδης.

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε το γεύμα της με κρασί και φαγητό και στη συνέχεια δοκίμασε μερικά από τα γλυκά που διαθέτει το κατάστημα. Φυσικά, η Δανάη Μπάρκα έκανε μια σειρά από insta stories ταγκάροντας τον Τσαγκρίδη, ο οποίος στη συνέχεια προχώρησε σε repost

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό πως πριν από λίγο καιρό είχε δημιουργηθεί μια άτυπη παρεξήγηση που λύθηκε τηλεοπτικά. Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιο, πρώην σύντροφο του Τσαγκρίδη, η οποία έλαβε γνώση για την παρέα Μπάρκα και Φίλιππου και όσο να ΄ναι άφησε τις αιχμές της (δείτε εδώ αναλυτικά).

Δανάη Μπάρκα - Τσαγκρίδης

Δανάη Μπάρκα - Τσαγκρίδης - Γεύμα