Rob James Seymour: «Ω ρε Ελλαδάρα μου» - Αυτό είναι το πρώτο φαγητό που έφαγε σε ταβέρνα μετά την αποχώρησή του από το Survivor 2024

Μαζί με τη γυναίκα και την πεθερά του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
survivorgreece - Instagram
survivorgreece - Instagram

Πριν από λίγες ημέρες παρακολουθήσαμε την αποχώρηση του Rob James Seymour από το Survivor 2024. Ο παίκτης των μπλε απέδειξε πολλές φορές την επιθυμία του να παραμείνει στο παιχνίδι, ωστόσο μετά από πολλοστές φορές που βγήκε στον τάκο έφυγε οριστικά.

Η επιστροφή του στην Ελλάδα τον φέρνει κοντά με την αγαπημένη του σύζυγό, που όλο αυτό το διάστημα στήριζε τον Rob μέσα από αναρτήσεις στα social media και δηλώσεις που έκανε στα μέσα.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που είδαμε τον Rob να κάνει με το που βγήκε από το παιχνίδι ήταν να επισκεφτεί μια ελληνική ταβέρνα μαζί με τη γυναίκα του και την πεθερά του. Όπως μάλιστα βλέπουμε και στο βίντεο που δημοσίευσε ο Rob στο Tik Tok έσπευσε να δοκιμάσει ένα πιάτο με λουκουμάδες και μέλι.

Δείτε επίσης: Όχι κι άσχημα! Αυτά τα χρήματα πήρε ο Rob James Seymour από το παιχνίδι

Η στιγμή που ο Rob James Seymour δοκιμάζει λουκουμάδες μετά το Survivor

«Το πρώτο γεύμα», έγραψε ο Rob James Seymour.

Οι πρώτες αποκαλυπτικές δηλώσεις του μετά την αποχώρησή του

«Χαίρομαι πάρα πολύ που γύρισα στην οικογένειά μου. Είμαι καλά, έχω στανιάρει από την εμπειρία που είχα στο Survivor. Στην μπλε ομάδα γίνεται χαμός! Μέχρι να φύγω και να γυρίσω από το παιχνίδι και να πάρω το κινητό μου και να δω τι έχουν πει πίσω από την πλάτη μου, δεν είχα καταλάβει τι γίνεται. Είχα πάθει σοκ όταν έφυγα από το παιχνίδι. Δεν περίμενα να πουν τέτοια λόγια για εμένα, γιατί πραγματικά ούτε μία φορά στην καλύβα δεν μου είπαν κάτι τέτοιο για το μπάνιο κλπ. Εγώ ήμουν πιο πολύ από όλους στη θάλασσα. Και αφού είπαν όλα αυτά πίσω από την πλάτη μου, αυτό μου λέει ότι είχαν έναν άλλο σκοπό. Προσπαθούν πιο πολύ να μου χαλάσουν την εικόνα. Η Χρύσα είχε λυσσάξει. Δεν είναι μόνο εκείνη που δημιουργούσε θέματα, αλλά είναι η μόνη που είχε το θράσος να το πει και οι άλλοι συμφωνούν. Σοκαρίστηκα πάρα πολύ, δεν το περίμενα καθόλου. Είπαμε με την οικογένειά μου ότι περιμένουμε προτάσεις με διαφημίσεις για αφρόλουτρα....», είπε αρχικά.

«Όταν μπήκε ο Λαμάι, αυτός είχε δει κάποια επεισόδια και είχε καταλάβει ότι έπαιζε κλίκα εκεί μέσα και δεν του άρεσε και είπε "ο Rob είναι από τους πιο συμπαθείς στην Ελλάδα" και έπρεπε να δείτε τα μούτρα τους τότε. Άμα είχα καταλάβει εκεί ότι είπαν όλα αυτά για μένα, θα είχα ξενερώσει φουλ. Ο μόνος λόγος που στενοχωριέμαι είναι που δεν θα είμαι εκεί να γνωρίσω τον Τζέιμς Καφετζή. Είναι πολύ έξυπνος και θα καταλάβει τι γίνεται. Γιατί εγώ είμαι αγαθός. Μπορεί να σπάσει την κλίκα», προσέθεσε ο Rob James στο Γειά σου.

«Η γυναίκα μου πέρασε πολύ δύσκολα. Ήταν πολύ στενοχωρημένη. Όταν γύρισα στο αεροδρόμιο με περίμεναν οι καλύτεροί μου φίλοι και η πεθερά μου», κατέληξε.