Χρήστος Δάντης: «Εσένα που σε ενοχλεί η φωνή της Ασημίνας, γραφικέ μου χαζούλη...» - Κόλαφος κατά του Ταλάντσεβ μετά το "άδειασμα" της Χατζηανδρέου

Στο πλευρό της συντρόφου του από την αρχή μέχρι το τέλος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ο Χρήστος Δάντης βρίσκεται στο πλευρό της συντρόφου του, Ασημίνας Χατζηανδρέου, και την στηρίζει με όποιο τρόπο μπορεί όσο εκείνη δίνει τη δική της μάχη στις πίστες του Survivor για τρίτη φορά. Παρακολουθεί κάθε επεισόδιο, ενώ ακούει και όλα όσα μπορεί να γράφονται ή να λένε για εκείνη στα κανάλια, στα site, αλλά και διάσημα πρόσωπα που μπορεί να την γνωρίζουν ή και όχι.

Την Κυριακή 11/2, λοιπόν, έφτασαν στα αυτιά του τα λόγια του Γιώργου Ταλάντσεβ για την καλή του, με αποτέλεσμα ο ίδιος να ξεσπάσει. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι, πικραμένος από το γεγονός πως δεν βρίσκεται εκείνος στο ριάλιτι, ενώ εκείνη είχε παραβιάσει τους κανόνες, ανέφερε πως δεν μπορεί να την βλέπει, ενώ σχολίασε και τα κιλά της (δείτε εδώ το "άδειασμά" του).

Η απάντηση του Χρήστου Δάντη στον Γιώργο Ταλάντσεβ για την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Ο τραγουδιστής, τότε, προχώρησε σε μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, απαντώντας του, χαρακτηρίζοντάς τον "χαζούλη".

«Μαζί σου φωνακλού!! Εσένα που σε ενοχλεί η φωνή της Ασημίνας και λες "φωνάζει στην τηλεόραση, να ουρλιάζει κλπ", έχεις ρωτήσει κανέναν αν μας ενοχλεί η λεπτή φωνούλα σου γραφικέ μου χαζούλη; Γιατί για να βγαίνει κάποιος ή κάποιοι επισταμένα και να μιλούν κατά ενός και μόνο ατόμου, μόνο χαζούληδες μπορεί να είναι, καθώς το μόνο που καταφέρνουν είναι να κάνουν το άτομο αυτό δημοφιλέστερο», σημείωσε.

Δείτε επίσης: Survivor trailer 12/2: «Η Κατερίνα και η Ασημίνα έχουν...» - Ο Τζέιμς Καφετζής ξεμπροστιάζει στο συμβούλιο Δαλάκα και Χατζηανδρέου

Χρήστος Δάντης απάντηση σε Γιώργο Ταλάντσεβ

Άλλη μία ανάρτηση που έκανε πρόσφατα για το κορίτσι του, όλο νόημα

«Επειδή αυτό το κορίτσι μου αφιερώνει τις περισσότερες από τις νίκες της κι επειδή πολλοί «πρώην επώνυμοι» μιλούν με τον χειρότερο τρόπο για αυτήν, δεν μπορώ παρά μόνο να την στηρίζω και εγώ όπως με στηρίζει. Το νου σας λοιπόν "επώνυμοι" και stay tuned», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του.

Survivor Χρήστος Δάντης Ασημίνα Χατζηανδρέου