Νίκος Αναδιώτης: «Η ομοφυλοφιλία είναι ξεκάθαρα αμαρτία!» - Σάλος στο Πρωινό με τις δηλώσεις του για τα ομόφυλα ζευγάρια

«Τι είναι ο γάμος; Άνδρας και γυναίκα!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Νίκος Αναδιώτης: «Η ομοφυλοφιλία είναι ξεκάθαρα αμαρτία!» - Σάλος στο Πρωινό με τις δηλώσεις του για τα ομόφυλα ζευγάρια

Την Κυριακή 11/2 έλαβε χώρα στο Σύνταγμα συλλαλητήριο από αρνητές για το νομοσχέδιο που αναμένεται να ψηφιστεί από τη βουλή για το γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Ανάμεσα στο πλήθος του κόσμου απαθανατίστηκε και ο Νίκος Αναδιώτης (δείτε εδώ πλάνα).

Είναι γνωστό, πως ο ηθοποιός - μοντέλο δεν αποδέχεται τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και μάλιστα το εκφράζει με επιχειρήματα εδώ και χρόνια, πριν ακόμα τεθεί το ζήτημα του νομοσχεδίου.

Ο Νίκος Αναδιώτης έδωσε το παρόν την Δευτέρα 12/2 στο Πρωινό με τον ηθοποιό να εκφράζει ξανά τις σχετικές του απόψεις αλλά και τους λόγους που παρευρέθηκε στο συλλαλητήριο, που κατά την κοινή γνώμη θεωρείται ομοφοβικό.

Οι νέες δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη για τα ομόφυλα ζευγάρια

«Εγώ διαφωνώ και με τον γάμο των ομόφυλων και θα προτιμούσα ιδανικά όλοι οι άνθρωποι να έρχονται εις γάμο κοινωνία μέσα στην εκκλησία. Άρα διαφωνώ και με τον πολιτικό γάμο στη δική μου κρίση. Δε μπορώ να αποτρέψω το οτιδήποτε και κάποιον.

Πάμε να απλοποιήσουμε την ετυμολογία του όρου ''γάμος''. Τι είναι ο γάμος; Άνδρας και γυναίκα. Ό,τι γνωρίζουμε. Δεν ξέρω αν ξέρετε κάτι άλλο. Το ότι συμβαίνει σε άλλη κράτη δεν είμαι σε θέση να το κρίνω, εμένα με ενδιαφέρει τι γίνεται στη δική μου την πατρίδα. Θα μου πεις ότι κάποιο ζευγάρι μπορεί να το κάνει στο εξωτερικό αυτό και να έρθει στην Ελλάδα.

Είμαι αντίθετος στο να το νομιμοποιήσουμε εμείς αυτό. Όταν ένα ζευγάρι θέλει να επισημοποιήσει κάτι; Θέλει να κερδίσει κάτι; Δεν θεωρώ ότι η επιθυμία του καθενός είναι και δικαίωμά του στη ζωή. Δεν μπορούμε να ζούμε μόνο με τις επιθυμίες μας. Δεν καταλαβαίνω τα δικαιώματα που θέλουν να κερδίσουν, στην κοινωνία είναι ίσοι.

Θεωρώ ότι το δικαίωμα των παιδιών είναι αυτό που πρέπει να προστατέψουμε. Η ομοφυλοφιλία είναι ξεκάθαρα αμαρτία. Μόνο αμαρτία είναι, δεν είναι κάτι άλλο, ούτε αρρώστια, ούτε διαστροφή. Δεν είναι η μόνη αμαρτία», είπε ο Νίκος Αναδιώτης.

«Γιατί να πάμε κόντρα στη φύση, γιατί να ρισκάρουμε κάτι τέτοιο;»

«Δεν θεωρώ ότι η επιθυμία που έχει ο κάθε άνθρωπος είναι και δικαίωμά του. Να ζει ο καθένας σύμφωνα με τις επιθυμίες του; Πού θα φτάναμε; Δεν με βρίσκει σύμφωνο. Εγώ είμαι περήφανος για τους προγόνους μου, για τις αξίες που μου έχουν δώσει. Αυτοί μεγάλωσαν, όπως είχαμε μάθει μέχρι πέρυσι, κανονική οικογένεια. Γιατί να αλλάξει τώρα αυτό το πράγμα; Για εμένα, ο γάμος και η οικογένεια είναι ιερό πράγμα, δεν θέλω να το μειώσουμε.

Αν κάποιος θέλει να αφήσει την περιουσία του σε κάποιον άλλο, υπάρχουν και οι συμβολαιογράφοι. Όσον αφορά γι΄αυτούς που θέλουν να μεγαλώσουν ένα παιδί, και νομίζουν ότι είναι δικαίωμά τους, στο δικό μου μυαλό, το δικαίωμα αυτό είναι στο παιδί να μεγαλώσει σε μια φυσιολογική οικογένεια. Το παιδί έχει το δικαίωμα από τη φύση να μεγαλώσει με τη μητέρα του και τον πατέρα του. Έτσι όπως μας έφτιαξε η φύση.

Γιατί να πάμε κόντρα στη φύση; Και γιατί να το δοκιμάσουμε; Γιατί να ρισκάρουμε κάτι τέτοιο; Είναι λίγο εγωιστικό αυτό. Δεν με φοβίζει να κριθεί η άποψή μου. Φέρω ευθύνη αν δεν κάνω και τίποτα, όχι μόνο αν κάνω. Είναι κρίμα να πηγαίνουμε κόντρα στη φύση. Δεν θα μας βγάλει σε καλό και λυπάμαι», είπε ο Νίκος Αναδιώτης πριν από λίγες ημέρες στο Happy Day.