Γιώργος Αγγελόπουλος: Συγκινημένος έξω από το μαιευτήριο - Η έξοδος με την Δήμητρα Βαμβακούση και το μωρό τους

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δήμητρα Βαμβακούση πριν από λίγα λεπτά πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και σε λίγο θα βρίσκεται σπίτι της, αγκαλιά με τον σύζυγό της, Γιώργο Αγγελόπουλο, και την νεογέννητη κορούλα τους. Η κάμερα του youweekly.gr βρέθηκε, λοιπόν, στο νοσοκομείο και απαθανάτισε τον πατέρα του παιδιού την ώρα της εξόδου του.

Η νέα μανούλα δεν επιθυμούσε να εμφανιστεί μπροστά στον φακό και η επιθυμία της έγινε σεβαστή. Ο νικητής του πρώτου Survivor, όμως, πόζαρε χαμογελαστός, εμφανώς συγκινημένος για το παιδί του, δίπλα και στον γιατρό της καλής του.

Η έξοδος του Γιώργου Αγγελόπουλου από το μαιευτήριο με την Δήμητρα Βαμβακούση

Γιώργος Αγγελόπουλος εξιτήριο

Γιώργος Αγγελόπουλος  μαιευτήρας Βαμβακούση

Γιώργος Αγγελόπουλος Βαμβακούση εξιτήριο

Έκανε, μάλιστα, και δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού: «Όταν την κράτησε στα χέρια του ο γιατρός και την είδα, νόμιζα ότι ήρθε από κάπου αλλού. Είναι τρομερό συναίσθημα. Όπως όταν ο Θεός αποφάσισε να πάρει κοντά του τη μητέρα μου, έτσι αποφάσισε να μας χαρίσει τη μικρή. Και πάλι θα ευχηθώ να το ζήσει όλος ο κόσμος, γιατί είναι μια ευχή που αλλάζει τη ζωή των ανθρώπων και εύχομαι σε όλο τον κόσμο να το ζήσει.

Σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα της μητέρας μου. Ο Αναστάσιος Ντούγκας μάλλον θα είναι ο πνευματικός της πατέρας. Η Δήμητρα είναι καλά, αναρρώνει, χρειάζεται αυτές τις μέρες για να μπει σε μια σειρά, να πάρουμε κι εμείς τα πρώτα μαθήματα και να πάμε σπίτι μας. Όλα με αγχώνουν τώρα, είναι ευθύνη μεγάλη. Δεν περιγράφεται το συναίσθημα, όταν την κράτησα στα χέρια μου, ό,τι και να σας πω», είπε χαρακτηριστικά.