Ελευθερία Ελευθερίου: Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση από το νυχτερινό κέντρο - Τι ζήτησε ο επιχειρηματίας και ποιος ο ρόλος του Τριαντάφυλλου

«Αν ήταν τόσο σημαντική η συνεργασία για τον Τριαντάφυλλο θα έλεγε "θα φύγω κι εγώ"»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου από το μουσικό σχήμα σε νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται και ο Τριαντάφυλλος έγινε μεγάλο θέμα, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η ίδια βγήκε στην κάμερα και δήλωσε πως δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ στη ζωή της τέτοια συμπεριφορά από συνεργάτες της, εκφράζοντας την πικρία της και για τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος δεν της στάθηκε σε όλο αυτό, παρόλο που είναι καλοί φίλοι (δείτε εδώ τις αιχμηρές δηλώσεις της).

Το μεσημέρι της Δευτέρας 12/2, λοιπόν, το ζήτημα αυτό συζητήθηκε και στο πλατό του ΣΚΑΙ, και συγκεκριμένα της εκπομπής Fay's Time, με την Μάρτζυ Λαζάρου να προχωρά σε μία σημαντική αποκάλυψη. Ανέφερε τον πραγματικό λόγο που διαλύθηκε αυτή η συνεργασία και ποιος ήταν ο ρόλος του τραγουδιστή.

Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο

«Εγώ σήμερα το πρωί μίλησε με έναν άνθρωπο που είναι πολύ κοντά στην Ελευθερία Ελευθερίου και μου μετέφερε το εξής. Έγινε από τον επιχειρηματία στην Ελευθερία μία μείωση μεγάλη στα λεφτά της στο μαγαζί και εκεί ήρθε η ρήξη. Η Ελευθερία ήθελε ο Τριαντάφυλλος, που έχει μια πολύ καλή σχέση με τον επιχειρηματία, να μπει μπροστά, δεν το έκανε κι αυτό την πίκρανε. Αυτό έχει συμβεί. Δεν φταίει ο Τριαντάφυλλος που έγινε η μείωση...», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Η Φαίη Σκορδά τότε σχολίασε: «Ανθρώπινο και αναμενόμενο είναι να περιμένεις να πάρει ο άλλος θέση, άσχετα από το αποτέλεσμα. Εάν θέλεις... Μπορεί να το έχει κάνει και να μην το ξέρει η Ελευθερία. Αν ήταν τόσο σημαντική η συνεργασία για τον Τριαντάφυλλο θα έλεγε "θα φύγω κι εγώ". Απλώς δεν είναι και το δίδυμο που έχουν 100 χρόνια συνεργασία. Αλλά μπορώ να καταλάβω ότι ήθελε να πει "ρε συ, πες κάτι"».

Οι συνεργάτες της, ωστόσο, διαφωνούν, λέγοντας πως κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να πάρει θέση σε μία τέτοια περίπτωση.