Κατερίνα Καινούργιου: Σε έντονη συνομιλία στο κινητό της - Φανερά απασχολημένη και ''φορτωμένη'' με τσάντες σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Σαββατοκύριακο (10/11-2) που μας πέρασε είδαμε την Κατερίνα Καινούργιου να κυκλοφορεί σε δρόμους και μαγαζιά της Αθήνας λίγες ημέρες μετά την έντονη αδιαθεσία, που την οδήγησε στο νοσοκομείο (δείτε την εδώ να αποχωρεί εκτάκτως από το Super Κατερίνα).

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr εντόπισε την ξανθιά παρουσιάστρια να περπατάει στη Γλυφάδα, ενώ παράλληλα μιλούσε στο κινητό της κρατώντας ένα χαρτί και μια τσάντα στο χέρι της.

Η νέα στυλάτη έξοδος της Κατερίνας Καινούργιου

Μπορεί λοιπόν η Κατερίνα Καινούργιου να ήταν εμφανώς απασχολημένη, σε καμία περίπτωση όμως δε χάνει το πολύ προσεγμένο της στυλ. Με μαύρα γυαλιά, μαύρο κολάν και ψηλά μποτάκια περπατούσε η παρουσιάστρια συνδυάζοντάς τα με μπλε σακάκι και τσάντα από πολύ γνωστό οίκο μόδας.

Κατερίνα Καινούργιου - Γλυφάδα
Κατερίνα Καινούργιου - Βόλτα

Ο λόγος που βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στο νοσοκομείο

«Τώρα λες να με πονέσει η κοιλιά μου μετά; Κοιμόμουν μετά. Μου έβαλαν διάφορα στον ορό μέσα και μετά ήμουν σαν υπνωτισμένη. Είμαι και φοβιτσιάρα. Για να πάω για τον υπέρηχο κοιλιάς κάναμε 10 ώρες. Ήμασταν πόση ώρα για να συζητήσουμε για τον λόγο», είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου κατά την διάρκεια της ενότητας της μαγειρικής, κάνοντας χιούμορ στο Super Κατερίνα.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Σύμφωνα, με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η Κατερίνα Καινούργιου έπαθε κολικό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προληπτικά για κάποιες εξετάσεις. Ο «κολικός» είναι ένας πολύ συχνός και παρά πολύ ισχυρός κοιλιακός πόνος, με εντυπωσιακή έκφραση.

Δεν επιτρέπει στον ασθενή να ηρεμήσει σε κάποια αναλγητική, ήσυχη θέση, αλλάζοντας στάση ή λόγω κίνησης. Αντιθέτως, «προτιμάει» τις συχνές εναλλαγές θέσης και την κίνηση. Πολύ συχνά συνοδεύεται και από άλλα συμπτώματα, όπως τάση για εμετό, ωχρότητα, εφίδρωση.