Λίτσα.com: «Δεν μας πλήρωσαν ποτέ!» - Πασίγνωστη ηθοποιός έγινε οικονομική μετανάστρια μετά την πτώχευση της παραγωγής του ΑΝΤ1

«Η σειρά εκείνη μου άφησε γλυκόπικρη γεύση»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Λίτσα.com: «Δεν μας πλήρωσαν ποτέ!» - Πασίγνωστη ηθοποιός έγινε οικονομική μετανάστρια μετά την πτώχευση της παραγωγής του ΑΝΤ1

Η σειρά Λίτσα.com αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 τόσο τη σεζόν 2008 - 2009 που προβλήθηκε, όσο και τα υπόλοιπα χρόνια μέσα από τις επαναλήψεις που (δείτε εδώ πως είναι σήμερα η Γωγώ από τη σειρά).

Μια από τις ηθοποιούς που είχε συμμετάσχει με πολύ μεγάλη επιτυχία στο σίριαλ παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Enjoy της Κυριακάτικης Δημοκρατίας και στον δημοσιογράφο Ηλία Μαραβέγια μιλώντας για τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχει ακόμα και σήμερα η παραγωγή στο καστ.

Οι αποκαλύψεις ηθοποιού που έπαιξε στη σειρά του ΑΝΤ1, Λίτσα. com

«Στην τηλεόραση βρέθηκα μέσω της Πηνελόπης Αναστασοπούλου. Είχα κάνει ήδη ένα guest στο «Κόκκινο Δωμάτιο» όταν τη γνώρισα και με πρότεινε στο μίνι σήριαλ «Big Bang». Με πήραν να κάνω μία ζάμπλουτη Ελληνοαμερικανίδα και ήταν να παίξω σε 3 από τα 5 επεισόδια της σειράς.

Επειδή, ωστόσο, άρεσε ο χαρακτήρας, τον κράτησαν τελικά και στα υπόλοιπα δύο. Το 4ο επεισόδιο έτυχε να το δει η Όλγα Μαλέα, η οποία έγραφε τότε το «Λίτσα.com» και ζήτησε να περάσω από κάστινγκ για να με δει.

Ήταν καρμικό, γιατί αν εγώ είχα ολοκληρώσει τη συμμετοχή μου στο 3ο επεισόδιο του «Big Bang», δεν θα με έβλεπε ποτέ, ούτε θα με σκεφτόταν για τον ρόλο. Έτσι ήρθε το «Λίτσα.com» στη ζωή μου, στο δεύτερο έτος της σχολής.

Η σειρά εκείνη μου άφησε γλυκόπικρη γεύση. Πολύ γλυκιά για όλο αυτό που έζησα και μοιράστηκα με αυτούς τους ανθρώπους και πικρή για τον τρόπο που έκλεισε η συνεργασία αυτή.

Δεν μας πλήρωσαν ποτέ, πήραμε χρήματα για ελάχιστα επεισόδια και μετά η εταιρεία παραγωγής δήλωσε πτώχευση. Αυτό με έκανε να φύγω πάλι στο Λος Άντζελες το 2012, όπου έμεινα 6 μήνες, όσο κρατάει δηλαδή και η τουριστική βίζα», είπε η Δήμητρα Κολλά.

Δήμητρα Κολλά - Λίτσα.com