Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Γιατί πρέπει να πούμε: ''Α έχεις βάλει χείλη, στήθος, είσαι βίζιτα!''» - Η εξομολόγηση για την αισθητική επέμβαση που έχει κάνει

«Το έκανα για να αρέσω σε εμένα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Γιατί πρέπει να πούμε: ''Α έχεις βάλει χείλη, στήθος, είσαι βίζιτα!''» - Η εξομολόγηση για την αισθητική επέμβαση που έχει κάνει

Πριν από λίγες ημέρες ανέβηκε στο κανάλι του Raw House στο Youtube νέο επεισόδιο στο podcast του Fipster με καλεσμένους αυτή τη φορά την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Hawk και η Zoe Pre σχολιάζοντας το λόγο που οι γυναίκες κάνουν πλαστικές.

Ο καθένας από τους τέσσερις που είχε καθίσει στο τραπέζι του στούντιο είχε τη δική του ξεχωριστή άποψη σε ότι αφορά τις αισθητικές επεμβάσεις, τους λόγους που έχουν κάνει ή θα έκαναν στο μέλλον, αλλά και αν είναι υπέρ ή κατά αυτών.

Με τη σειρά της Ευρυδίκη Βαλαβάνη τοποθετήθηκε τεκμηριωμένα σχετικά με το κομμάτι των πλαστικών, καθώς έχει κάνει αυξητική στήθους και έχει μιλήσει ανοιχτά για αυτό και γιατί οδηγήθηκε σε αυτήν την επιλογή.

Δείτε επίσης: «Έχω σαν στόχο να...» - Το ραντεβού της Βαλαβάνη με το γυναικολόγο της & η συντήρηση ωαρίων

Η αποκάλυψη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για την αισθητική επέμβαση που έχει κάνει

«Και εγώ έχω κάνει πλαστική, δε σημαίνει ότι έχω αλλάξει. Δεν είναι κακό. Αυτό λέω εξαρχής, αν θέλεις κάτι να βελτιώσεις πάνω σου, και θέλεις να το κάνεις για εσένα για να σου αρέσεις... πάντα με μέτρο. Εγώ είμαι αυτής της άποψης. Αν η άλλη θέλει να βλέπει τον εαυτό της στην υπερβολή, ας το κάνει. Γιατί πρέπει να πούμε: ''Α έχεις βάλει χείλη, έχεις βάλει στήθος, είσαι βίζιτα''.

Εγώ την πλαστική δεν την έκανα για να αρέσω στην κοινωνία, το έκανα για να αρέσω σε εμένα! Μου αρέσω. Έχω κάνει στήθος, το έχω ξαναπεί. Στο σήμερα η πλαστική είναι μόδας», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Θα ήθελα να φτιάξω και την μύτη μου»

Πριν από μερικούς μήνες η Βαλαβάνη είχε μιλήσει σε άλλη εκπομπή του Fipster στο Youtube μαζί με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου και τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη με τις τρεις γυναίκες να μιλάνε για τη ζωή τους και διάφορα θέματα της επικαιρότητας. Τότε η δημοσιογράφος είχε αναφερθεί ξανά στο κομμάτι των πλαστικών.

«Εγώ έχω φτιάξει το στήθος μου και θα ήθελα να φτιάξω και την μύτη μου γιατί είναι σαν μελιτζάνα. Στην αρχή το σκέφτομαι αλλά μετά λέω είναι ξεχωριστή. Ό,τι μπορεί να μην σας αρέσει πάνω μας και δεν λέω να πάτε να παραμορφωθείτε, θα σας κάνει καλά για την ψυχολογία σας και για το μέσα σας. Είμαι όμως κατά με τις υπερβολές», είχε πει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.