Μιμή Ντενίση: Συγκινημένη η ηθοποιός με την έκπληξη της κόρης της, Μαριτίνας - Ανέβηκε στη σκηνή και φωτογραφήθηκαν αγκαλιά

Δεν είχε ιδέα η ηθοποιός!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μιμή Ντενίση αυτήν την περίοδο βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στην όμορφη Θεσσαλονίκη, καθώς ανεβάζει τη θεατρική παράσταση «Κι από Σμύρνη... Σαλονίκη», που παίζεται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα η σπουδαία ηθοποιός είχε τη χαρά να δεχτεί μια έκπληξη από τη μοναχοκόρη της, Μαριτίνα, η οποία την επισκέφτηκε στο θέατρο χωρίς να έχει ιδέα για το ταξίδι της στη Θεσσαλονίκη.

Μαμά και κόρη φωτογραφήθηκαν μαζί στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής με τη Μιμή Ντενίση να δημοσιεύει στη συνέχεια το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Τα σχόλια και τα likes των διαδικτυακών της φίλων, όπως ήταν φυσικό έπεσαν ''βροχή'' (δείτε εδώ ποιος είναι ο πρώην σύζυγος της Ντενίση).

Η έκπληξη που δέχτηκε η Μιμή Ντενίση από την κόρη της

«Η ωραιότερη έκπληξη που είχα τον τελευταίο καιρό. Η κορη μου ήρθε στην Θεσσαλονίκη χωρίς να το ξέρω. Μαζί με την χαρα που μας έχετε προσφέρει όλοι, έχω και την χαρα να έχω και την κορη μου δίπλα μου», έγραψε η Μιμή Ντενίση.

«Η Μαριτίνα πίστευε ότι είμαι κακή μαμά, γιατί...»

«Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνει μόνη της μια γυναίκα γιατί πρέπει να κρατάς δύο ρόλους. Ακόμα και τώρα που η Μαριτίνα είναι 23 ετών, προ ημερών μου είπε “Πολλές φορές έχω την ανάγκη να είσαι πιο μαμά, να αγκαλιαζόμαστε και να μαγειρεύεις, γιατί είσαι πιο μπαμπάς”. Της είπα ότι έχει δίκιο, αλλά δεν υπάρχει κάποιος άλλος στο σπίτι. Το καλό σχολείο και το καλό πανεπιστήμιο πρέπει να το πληρώσει η... μαμά-μπαμπάς».

Ως μητέρα καρδιάς αποκάλυψε ότι από νωρίς ενημέρωσε την κόρη της για αυτή την πραγματικότητα: «Την Μαριτίνα την ενημέρωσα όταν ήταν 2 ετών. Θεωρώ ότι πρέπει να λέμε την αλήθεια για όλα τα πράγματα. Για παράδειγμα, ένας άνθρωπος που είναι gay, όταν βασανίζεται 30 χρόνια και μετά λέει "ξέρετε, έχω αυτή την τάση", αποκλείεται να μην έχει αποκτήσει προβλήματα ψυχολογικά», είπε πριν από λίγες ημέρες η Μιμή Ντενίση στο Mega Καλημέρα.