My Style Rocks (12/2): Αυτή είναι η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε

Μεγάλη ανατροπή!

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
My Style Rocks (12/2): Αυτή είναι η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε

Το πρώτο Gala, με θέμα Valentine's Day, παρακολουθήσαμε το απόγευμα της Δευτέρας 12/2, στον νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας, My Style Rocks. Οι παίκτριες έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τους τρείς κριτές, ωστόσο μία δεν τα κατάφερε. Παράλληλα, σήμερα αναδείχθηκε και η νικήτρια της εβδομάδας, που δεν ήταν άλλη από την Αμίνα, Χακίμ, η οποία έλαβε το έπαθλο των 2.500 ευρώ.

Νωρίτερα ωστόσο, η παίκτρια του ριάλιτι μόδας, Ζέτα Θεοδωροπούλου, αναφέρθηκε στον σύζυγό της Παναγιώτη Ταχτσίδη και με αφορμή το κόσεπτ του σημερινού επεισοδίου, αποκάλυψε πως της έκανε πρόταση γάμου (δείτε εδώ τι είπε).

Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το My Style Rocks

Οι παίκτριες που συγκέντρωσαν τις χαμηλότερες βαθμολογίες και βρέθηκαν υποψήφιες προς αποχώρηση αναδείχθηκαν η Θεοδώρα, η Ελισσάβετ και η Φωτεινή. Η κριτική επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα ότι από το My Style Rocks αποχωρεί η Θεοδώρα Φόρτωμα.

Το βιογραφικό της

Θεοδώρα Φόρτωμα

Ηλικία: 20 ετών

Επάγγελμα: Part time μοντέλο

Ήταν πρωταθλήτρια Ελλάδος στη ρυθμική γυμναστική και έχει μια έντονα καλλιτεχνική φύση. Έχει δουλέψει σαν ηθοποιός σε escape rooms ενώ τα τελευταία χρόνια είναι μοντέλο και έχει συμμετάσχει σε video clip και φωτογραφικές εκθέσεις.

Της αρέσει να πειραματίζεται με το στυλ της και να φοράει extreme ρούχα που εντυπωσιάζουν. Της αρέσει το υπερβολικό και το ασυνήθιστο. «Μία μέρα μπορεί να είμαι goth και την άλλη Barbie» όπως λέει. Δεν της αρέσουν τα υπερβολικά ακριβά κομμάτια, της αρέσουν τα vintage και πιστεύει ότι το στυλ της βασίζεται στο πως θα τα συνδυάσει ώστε να φαίνονται ακριβά. Θεωρεί πως είναι ευγενική και κοινωνική. Στο My Style Rocks έρχεται γιατί θέλει να δείξει το στυλ της και να βοηθήσει άλλες κοπέλες να εξερευνήσουν το δικό τους.

MY STYLE ROCKS ΘΕΟΔΩΡΑ