«Περιμένουμε το δεύτερο παιδάκι μας! Είναι κορίτσι» - Ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη στην κάμερα του Mega Καλημέρα

Οι ευχές στο πλατό της εκπομπής του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Περιμένουμε το δεύτερο παιδάκι μας! Είναι κορίτσι» - Ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη στην κάμερα του Mega Καλημέρα

Ένα πολύ ευχάριστο γεγονός ανακοινώθηκε στον αέρα της εκπομπής Mega Καλημέρα, σήμερα Τρίτη 13/2 μια ημέρα πριν την γιορτή των ερωτευμένων. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως ένας αγαπημένος ηθοποιός περιμένει με την σύζυγό του, το δεύτερο παιδάκι τους και πλέον σε πελάγη ευτυχίας.

Πρόκειται για το πρώτο κοριτσάκι της οικογένειας, αφού το πρώτο τους παιδάκι είναι αγόρι 8,5 χρονών. Μάλιστα, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως θα γεννηθεί τον Μάιο.

«Έχουμε ένα παιδάκι ηλικίας 8,5 ετών. Περιμένουμε το δεύτερο παιδάκι μας τον Μάιο και είναι κορίτσι. Είμαστε στις ετοιμασίες με την γυναίκα μου για το ροζ παιδικό δωμάτιο της κόρης μας», ανακοίνωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στην συνέντευξη του στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Αυτός ο ηθοποιός θα γίνει δεύτερη φορά μπαμπάς και το αποκάλυψε στο Mega Καλημέρα

«Μέσα από τον γιο μου προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος με όλες μου τις δυνάμεις. Είμαι εδώ για τις ανάγκες του παιδιού μου και της γυναίκας μου, ο εαυτός μου έρχεται τελευταίος πλέον. Η γυναίκα μου με έκανε καλύτερο άνθρωπο, μου δίνει δύναμη», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ορφανός για την ευτυχία που βιώνει με την οικογένεια του.

Δείτε εδώ φωτογραφία του 8,5 ετών γιου του και θα "λιώσετε"!

Ποιος είναι ο Νίκος Ορφανός

Γεννήθηκε το 1969 στον Πειραιά. Σπούδασε στο Τμήμα Φιλοσοφίας - Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (Ειδίκευση: Ψυχολογία) της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης «Κάρολος Κουν». Έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημίσεις, ενώ έχει δώσει τη φωνή του στην ταινίες κινουμένων σχεδίων Η νέα Γκουφοταινία και Πέρα από το φράχτη.

Εντάχθηκε στο πολιτικό κόμμα Ποτάμι από την ίδρυσή του και στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 εξελέγη βουλευτής Β' Πειραιά. Έβαλε ξανά υποψηφιότητα στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους, ωστόσο δεν κατάφερε να επανεκλεγεί. Τον Ιούνιο του 2016 ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το Ποτάμι. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθηνών με την παράταξη «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη. Στις βουλευτικές εκλογές του 2019 έθεσε υποψηφιότητα στη Β' Πειραιά με το Κίνημα Αλλαγής χωρίς να καταφέρει να εκλεγεί. Από το Νοέμβριο του 2022 έχει αναλάβει γραμματέας του Τομέα Πολιτισμού του ΠΑ.ΣΟ.Κ. - ΚΙΝ.ΑΛ.