Ιωάννα Τούνη & Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οικογενειακές στιγμές στην εξοχή - Τα τρυφερά τετ - α - τετ του ζευγαριού όσο ο Πάρης έπαιζε στα χιόνια

Μοναδικές στιγμές στη φύση!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
j.touni & dimitris_alexandrou - Instagram
j.touni & dimitris_alexandrou - Instagram

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει μεγάλη αγάπη για τη φύση, τα extreme sports και τις απλές αποδράσεις καθώς το πρώτο καλοκαίρι που μπήκε σε σχέση με την Ιωάννα Τούνη την έπεισε να κάνουν για λίγες ημέρες camping στη θάλασσα.

Τώρα πια που το ζευγάρι έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια βλέπουμε να έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το status της ζωή τους με την Ιωάννα να ακολουθεί τις συνήθειες του Δημήτρη Αλεξάνδρου μαζί με τη μασκότ του σπιτιού τους, τον μικρό Πάρη.

Τα τελευταία Σαββατοκύριακα μάλιστα Τούνη και Αλεξάνδρου κάνουν σύντομες αποδράσεις από την Αθήνα. Πριν από λίγο καιρό είχαν βρεθεί με φίλους τους στη λίμνη Τσιβλού, που βρίσκεται στον Δήμο Αιγιαλείας του Νομού Αχαΐας, σε υψόμετρο 700 μέτρων περίπου, στις πλαγιές του Χελμού.

Εκεί λοιπόν, η Ιωάννα απαθανάτισε τα τοπία και τις φυσικές ομορφιές, ενώ δεν έλειψαν και τα τρυφερά στιγμιότυπα με εκείνη, τον Δημήτρη και τον Πάρη μερικά από τα οποία δημοσίευσε την Δευτέρα 12/2 στο instagram.

Δείτε επίσης: Η αντίδρασή του Δημήτρη Αλεξάνδρου βλέποντας τον Πάρη να περπατάει πρώτη φορά (Βίντεο)

Οι φωτογραφίες της Τούνη με τον Αλεξάνδρου και τον Πάρη στην εξοχή

«Αγαπημένες φωτογραφίες από τα τελευταία μας Σαββατοκύριακα στην εξοχή, που νομίζω άξιζε να γίνουν post», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Το απρόοπτο περιστατικό σε άλλη μονοήμερή τους

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου, την Κυριακή 11/2 ήταν ελεύθεροι από επαγγελματικές υποχρεώσεις και έτσι αποφάσισαν να πάνε μια μικρή μονοήμερη για να απολαύσουν την ημέρα και να περάσουν ποιοτικό χρόνο με το γιο τους, Πάρη. Όποτε έχουν free time, επιλέγουν να κάνουν διάφορες δραστηριότητες μαζί του.

Το μεσημεράκι λοιπόν, πήραν το αμάξι τους και βρέθηκαν στους Καταρράκτες Πέτρας που είναι εντός της Αττικής και ιδανικό μέρος για μια κοντινή μονοήμερη. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, η Ιωάννα, δημοσίευσε διάφορα βίντεο από τις όμορφες στιγμές που πέρασαν... μέχρι ενός σημείου όμως...

Όπως αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη, εκτός του ότι οι καταρράκτες δεν είχαν νερό, έπιασε δυνατός αέρας με αποτέλεσμα να πρέπει να φύγουν, αφού δεν γινόταν να κάτσεις....