Δημήτρης Μαρκόπουλος: «Δέχομαι απειλητικά μηνύματα με φωτογραφίες των παιδιών μου» - ''Παγωμάρα'' στον αέρα του Blue Sky

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δημήτρης Μαρκόπουλος: «Δέχομαι απειλητικά μηνύματα με φωτογραφίες των παιδιών μου» - ''Παγωμάρα'' στον αέρα του Blue Sky

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος ήταν καλεσμένος τη Δευτέρα 12/2 στην εκπομπή του Blue Sky, Παρεμβάσεις συζητώντας με άλλα πρόσωπα σχετικά με την επικείμενη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους αγρότες που εδώ και ημέρες διαμαρτύρονται με μπλόκα.

Όσο λοιπόν ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη και βουλευτής της ΝΔ παρέθετε τις απόψεις του, δέχτηκε ένα απειλητικό email, το οποίο μάλιστα αφορούσε στη σωματική ακεραιότητα των παιδιών του.

Η ταραχή στο βλέμμα του Μαρκόπουλου ανάγκασε τον παρουσιαστή να διακόψει τη συζήτηση και να τον ρωτήσει στον αέρα το λόγο της αναστάτωσής του. Τότε ήταν λοιπόν, που ο ίδιος εξήγησε πως στο email είχαν επισυναφθεί φωτογραφίες των παιδιών συνοδευόμενες με απειλές.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μαρκόπουλου για τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε

«Δέχομαι κάποια απειλητικά email. Όταν κάποιοι επιδιώκουν να κάνουν πολιτική με μονταζιέρες και προσπαθούν να σκοτώσουν κάποια πρόσωπα, δυστυχώς... Δέχομαι απειλητικά μηνύματα για την οικογένειά μου! Για τα παιδιά μου, με φωτογραφίες των παιδιών μου.

Όταν όμως, κάποιοι κόβουν μια δήλωση για να νομίζει ο κόσμος ότι εγώ λέω ''διασκεδάζω στην εξεταστική'' ενώ εγώ ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο...Κρίμα! Σε αυτό φταίνε τα σκοτάδια του twitter. Ζητώ συγγνώμη. Κόβουν μια δήλωση με σκοπό να δείξουν ότι είσαι σκληρός, άτεμπτος. Εγώ όταν έκανα ένα λάθος βγήκα μετά από 11 ώρες μέσα σε μια συνεδρίαση, έκανα μια ατυχή δήλωση, ζήτησα συγγνώμη ανθρώπινα, ήταν λάθος μου. Ντροπή. Ζητώ συγγνώμη», είπε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Λίγα λόγια για τον Μαρκόπουλο

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος (Πειραιάς, 10 Απριλίου 1975) είναι Έλληνας δημοσιογράφος και πολιτικός, εκλεγμένος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. Έγινε γνωστός ως διευθυντικό στέλεχος της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Η καταγωγή του είναι από την ορεινή Ολυμπία (Αμυγδαλιές Ανδρίτσαινας), με οικογενειακές ρίζες στη Μεσσηνία. Παράλληλα με τις σπουδές του, ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία στο οικονομικό και πολιτικό ρεπορτάζ.

Το 2010 βραβεύτηκε ως δημοσιογράφος της χρονιάς στο χώρο της οικονομίας από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση. Το 2019 εξελέγη βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη Β' περιφέρεια του Πειραιά, όπου επανεξελέγη στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 και της 25ης Ιουνίου του ίδιου έτους.

Συμμετείχε ως μέλος σε πέντε προανακριτικές κι εξεταστικές επιτροπές: υποθέσεις Νοβάρτις, Καλογρίτσα, λίστα Πέτσα, υποκλοπές ΕΥΠ, όντας πρόεδρος σε αυτήν για το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών.

Πηγή: Wikipedia