Κώστας Σόμμερ & Βαλεντίνη Παπαδάκη: Όλα τα φλας στην είσοδό τους - Εκείνος με πούρο στο χέρι και εκείνη με εντυπωσιακό μακρύ παλτό

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη έκαναν πριν από λίγες ημέρες μια εντυπωσιακή βραδινή έξοδο με τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr να τους απαθανατίζει να διασκεδάζουν στη Βάρκιζα στο Alkionides bar restaurant.

Το ζευγάρι περπατούσε χέρι χέρι με τη σύζυγό του ηθοποιού να κλέβει για πολλοστή φορά την παράσταση μέσα από το κομψό look της. Πιο συγκεκριμένα, η Βαλεντίνη Παπαδάκη φόρεσε ένα ροζ, μακρύ παλτό, το οποίο είχε δέσει με τη ζώνη του, τονίζοντας έτσι τη μέση της όσο περπατούσε.

Φωτογραφίες από τη βραδινή έξοδο του Κώστα Σόμμερ με τη Βαλεντίνη Παπαδάκη

Από τη μεριά του ο Κώστας Σόμμερ τη θαύμαζε καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς, δεδομένου ότι το ζευγάρι από τη στιγμή που έκανε οικογένεια και μετά έχει έρθει ακόμα πιο κοντά, με τον έρωτά τους να φουντώνει αντί να σβήνει! (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης τους).

Βαλεντίνη Παπαδάκη - Κώστας Σόμμερ - Έξοδος
Βαλεντίνη Παπαδάκη - Κώστας Σόμμερ - Πούρο

Η συγκίνηση του Σόμμερ με τη δημόσια εξομολόγηση της Παπαδάκη

«Το ωραιότερο δώρο που μου έχει κάνει ο Κώστας είναι τα παιδιά μας. Eγώ πλέον δεν πιστεύω ότι έχω γενέθλια, έρχονται γιορτές και δε μου πήρε δώρο. Δεν το έχω πια αυτό. Δεν το αισθάνομαι, δεν την έχω αυτή την ανάγκη», είχε πει η Βαλεντίνη Παπαδάκη πριν από λίγο καιρό στο Mega Καλημέρα.

«Ψυχή μου», της απάντησε ο Σόμμερ σκουπίζοντας τα δάκρυα στα μάτια του.