Έρχεται ο πιο χλιδάτος γάμος στην showbiz - Μετά από 3 αναβολές θα παντρευτούν στο κέντρο της Αθήνας

Ετοιμάζουν το μυστήριο και την δεξίωση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έρχεται ο πιο χλιδάτος γάμος στην showbiz - Μετά από 3 αναβολές θα παντρευτούν στο κέντρο της Αθήνας

Ένας λαμπερός και χλιδάτος γάμος ετοιμάζεται να γίνει το Φθινόπωρο του 2024 στο κέντρο της Αθήνας και θα βρεθεί σίγουρα στο επίκεντρο των συζητήσεων. Ύστερα από 3 αναβολές ερωτευμένο και ευτυχισμένο ζευγάρι πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Εξαιτίας της καραντίνας του κορωνοϊού όσο και ενός θανάτου στην οικογένεια, το ζευγάρι αναγκάστηκε να αναβάλει το μυστήριο, καθώς ούτε και η διάθεση του ήταν η κατάλληλη για να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, καθώς πρόκειται για ένα ευχάριστο γεγονός.

Αυτό το ζευγάρι επιτέλους παντρεύεται στην Αθήνα

Ο λόγος για την μικρότερη κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα και τον αγαπημένος της, Μάθιου Κουμάρ. Σύμφωνα με πληροφορίες της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα On Time, ο γάμος θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του 2024 στην Αθήνα.

Ένα χρόνο περίπου μετά το θάνατο του πατέρα της, αποφάσισε με τον σύζυγό της να κάνουν επιτέλους αυτό το βήμα και να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Μάλιστα, το μυστήριο θα γίνει στην Ελλάδα, θέλοντας να εκπληρώσουν την επιθυμία του πατέρα της, που ήθελε το μυστήριο να γίνει εδώ.

Δείτε επίσης: Παντρεύτηκε Έλληνας τραγουδιστής μετά από 13 χρόνια σχέσης & δύο παιδιά - Με γαλάζιο σατέν νυφικό η σύζυγος και οι κόρες τους ντυμένες παρανυφάκια


Η οικογενειακή κατάσταση

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 1964 εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι κατέκλυσαν τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας για να παρακολουθήσουν το γάμο του πιο νέου βασιλικού ζεύγους στον κόσμο: του 24χρονου Κωνσταντίνου και της 18χρονης Άννας-Μαρίας. Παρουσία όλης της Ιεράς Συνόδου, ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β΄ ευλόγησε τις βέρες των νεονύμφων προτού τις περάσει στα δάκτυλά τους η Φρειδερίκη, ενώ σε όλη τη διάρκεια του μυστηρίου δύο πρίγκιπες κρατούσαν τα αδαμαντοστόλιστα στέμματα πάνω από τον Κωνσταντίνο και την Άννα-Μαρία. Ερρίφθησαν από τον Λυκαβηττό 101 κανονιοβολισμοί και ακολούθησε πομπή με τους νεόνυμφους στο κέντρο της Αθήνας.

Το βασιλικό ζευγάρι απέκτησε δυο κόρες και τρεις γιους: την Αλεξία, Πριγκίπισσα της Ελλάδας και της Δανίας (γεν. 10 Ιουλίου 1965 στο Μον Ρεπό, Κέρκυρα) που παντρεύτηκε στις 9 Ιουλίου 1999 στο Λονδίνο τον Κάρλος Μοράλες Κιντάνα και απέκτησαν τέσσερα παιδιά, τον Παύλο, Διάδοχο Πρίγκιπα της Ελλάδος και πρίγκιπα της Δανίας (γεν. 20 Μαΐου 1967, Τατόι) που νυμφεύθηκε την 1 Ιουλίου 1995 στο Λονδίνο τη Μαρί Σαντάλ Μίλλερ και απέκτησαν πέντε παιδιά, τον Νικόλαο, Πρίγκιπα της Ελλάδας και της Δανίας (γεν. 1 Οκτωβρίου 1969, Ρώμη) που νυμφεύθηκε στις 25 Αυγούστου 2010 στον Ναό του Αγίου Νικολάου στις Σπέτσες την Τατιάνα Μπλάτνικ, την Θεοδώρα, Πριγκίπισσα της Ελλάδας και Πριγκίπισσα της Δανίας (γεν. 9 Ιουνίου 1983, Λονδίνο) και τον Φίλιππο, Πρίγκιπα της Ελλάδας και της Δανίας (γεν. 26 Απριλίου 1986, Λονδίνο) που νυμφεύθηκε την Νίνα Φλορ αρχικά με πολιτικό γάμο στο Σαιν-Μόριτζ της Ελβετίας στις 12 Δεκεμβρίου του 2020 και στην συνέχεια με θρησκευτικό γάμο στην Μητρόπολη Αθηνών στις 23 Οκτωβρίου του 2021.