Πρωινό Σουσού: «Είμαι ερωτευμένος...» - Ο άντρας που έκανε έκπληξη στην Ελένη Τσολάκη

«Αλλά μόνος...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Πρωινό Σουσού: «Είμαι ερωτευμένος...» - Ο άντρας που έκανε έκπληξη στην Ελένη Τσολάκη

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την Ελένη Τσολάκη το πρωί της Τετάρτης 14/2 στο πλατό του Πρωινό Σουσού. Κατά την διάρκεια της εκπομπής λοιπόν, η παρουσιάστρια, είδε να βρίσκεται πίσω από τις κάμερες ένας πολύ καλός της φίλος.

Η έκπληξη του Νίκου Κοκλώνη στην Ελένη Τσολάκη

Συγκεκριμένα, την ημέρα των ερωτευμένων, ο Νίκος Κοκλώνης, βρέθηκε στα backstage, και η παρουσιάστρια τον προσκάλεσε να έρθει μπροστά στις κάμερες. Με την ευκαιρία της επίσκεψής του, και με αφορμή την πρεμιέρα του Just the 2 of Us, η Ελένη Τσολάκη έσπευσε να τον ρωτήσει τι θα δούμε στο λαμπερό show το ερχόμενο Σάββατο (δείτε εδώ το τρέιλερ).

«Καλώς τον! Τι ωραίες επισκέψεις έχουμε;», είπε η Ελένη Τσολάκη.

«Είσαι ερωτευμένη;» ρώτησε ο Νίκος Κοκλώνης και στην συνέχεια σχολίασε «Είμαι, αλλά μόνος! Σαν την KatKen κι εγώ», σχολίασε στην συνέχεια

«Ετοιμάζομαι για το Σάββατο» είπε ο Νίκος Κοκλώνης χωρίς ωστόσο να δώσει κάμια άλλη πληροφορία.

Λίγα λόγια για τον παρουσιαστή

Ο Νίκος Κοκλώνης γεννήθηκε στην Αθήνα, 4 Αυγούστου 1983 και είναι Έλληνας επιχειρηματίας, παραγωγός και τηλεπαρουσιαστής. Είναι ιδρυτής της εταιρείας τηλεοπτικών παραγωγών Barking Well Media. Παλαιότερα υπήρξε ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας AirFastTickets που χρεωκόπησε.

Η τηλεοπτική πορεία του Κοκλώνη ξεκίνησε το 2016 με την ταξιδιωτική εκπομπή Celebrity Travel, που αρχικά μεταδιδόταν στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, σημειώνοντας μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης. Την σεζόν 2017-2018, η εκπομπή μεταφέρθηκε στον ΑΝΤ1 και τον Σεπτέμβριο του 2018, στο Open TV.

Τον Μάρτιο του 2019, ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή It's Show Time στο ίδιο κανάλι όπου και τελικά με το τέλος της σεζόν η εκπομπή κόβεται. Το 2020, ξεκινά να παρουσιάζει στο ίδιο κανάλι το τηλεοπτικό σόου του BBC, Just the 2 Of Us, με κριτική επιτροπή την Βίκυ Σταυροπούλου, την Δέσποινα Βανδή, την Μαρία Μπακοδήμου και τον Σταμάτη Φασουλή.

Πηγή: Wikipedia