Κατερίνα Καινούργιου: «Φαίνεται η κοιλίτσα....» - Ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη στον αέρα του Super Κατερίνα

Ποια παρουσιάστρια περιμένει παιδί;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Φαίνεται η κοιλίτσα....» - Ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη στον αέρα του Super Κατερίνα

Ένα πολύ ευχάριστο γεγονός μετέφερε η εκπομπή Super Κατερίνα σήμερα Τετάρτη 14/2 ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της αποκάλυψε πως γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια που αυτή την στιγμή δεν βρίσκεται στην τηλεόραση ωστόσο είχε συζητηθεί έντονα πρόσφατα, είναι έγκυος.

Μάλιστα, αυτή η εγκυμοσύνη είναι η δεύτερη, καθώς ήδη έχει ένα παιδάκι με τον αγαπημένο της. Βέβαια, δεν θέλησαν να πουν το όνομα της από την στιγμή που η ίδια δεν έχει ανακοινώσει κάτι μέχρι στιγμής.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας

«Ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής - και όχι μόνο - είναι έγκυος; Το όνομα της συζητήθηκε πολύ τελευταία», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος, Γιάννης Πουλόπουλος.

Το λόγο στην συνέχεια πήρε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία όπως είπε η εγκυμοσύνη ισχύει, αφού η νέα μανούλα δεν το κρύβει και πολύς κόσμος την έχει δει έξω. Η ίδια ωστόσο δεν έχει ανακοινώσει ακόμα κάτι.

«Εγώ ξέρω και είναι πολύ καλά. Είναι το δεύτερο παιδάκι που περιμένει. Είναι κάτι ευχάριστο, όποτε θέλει η ίδια θα το ανακοινώσει. Είναι καλύτερα από ποτέ. Την έχω δει έξω. Φαίνεται η κοιλίτσα. Το ξέρει πολύς κόσμος γιατί την έχει δει, αλλά εφόσον δεν το έχει πει η ίδια δεν μπορεί να γραφτεί κάτι. Η κοπέλα είχε αδυνατίσει πολύ πριν την πρώτη εγκυμοσύνη, φαίνεται ότι περιμένει το μωράκι της. Με το καλό και όταν θέλει η ίδια θα το ανακοινώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα.

Να σημειώσουμε πως και η Κατερίνα Καινούργιου έχει κάνει αναφορά στην προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα στον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.