Τα "καρφιά" της Ελεονώρας Μελέτη για τον ΣΚΑΙ: «Μήπως πρέπει να αρχίσεις να κοιτάς και από πίσω τι γίνεται; Δεν μπορεί να φταίνε πάντα οι παρουσιαστές...»

«Κάπου ο μηχανισμός αιμορραγεί...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Τα

Το αιχμηρό της σχόλιο έκανε η Ελεονώρα Μελέτη το πρωί της Τετάρτης 14/2, μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα με αφορμή τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι σε μία αποτυχία μπορεί να μην φταίνε μόνο οι παρουσιαστές αλλά και ο μηχανισμός του σταθμού.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για την απουσία της από την τηλεόραση τον τελευταίο χρόνο, αλλά και την πιθανότητα επιστροφής της σε αυτή Μάλιστα έκανε αναφορά στην "καταραμένη" ζώνη του ΣΚΑΙ και στα νούμερα τηλεθέασης της Φαίης Σκορδά (δείτε εδώ τι είπε).

Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για τον ΣΚΑΙ

«Σε ένα κανάλι με το οποίο συνεργάζεσαι, μπορεί να έχεις καλές σχέσεις με κάποιους και μπορεί να μην έχεις καλές σχέσεις με κάποιους άλλους. Το ότι κάποιοι δεν είχαν καλές σχέσεις μαζί σου κι εσύ μαζί τους, δε σημαίνει ότι θα τσουβαλιάσεις και όλους τους άλλους με τους οποίους είχες μια καλή επικοινωνία

Έχεις δοκιμάσει 10 πρόσωπα και τα 10 πρόσωπα σε μια συγκεκριμένη ζώνη δεν έχουν καταφέρει τίποτα, μήπως πρέπει να αρχίσεις να κοιτάς και από πίσω τι γίνεται; Δεν μπορεί να φταίνε πάντα οι παρουσιαστές για όλα. Δηλαδή, κάπου ο μηχανισμός αιμορραγεί και από πίσω» σχολίασε η Ελέονώρα Μελέτη.

Το σχόλιο της για την Ιωάννα Μαλέσκου

Σε προηγούμενη εκπομπή η παρουσιάστρια του Mega είχε τοποθετηθεί για την Ιωάννα Μαλέσκου σχετικά με συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην οποία απάντησε μεταξύ άλλων σχετικά με το γεγονός, ότι την ταύτιζαν από την αρχή της καριέρας της με την Ελένη Μενεγάκη

«Η Ιωάννα είναι σοβαρή. Αν κάτσεις και πιείς έναν καφέ μαζί της είναι σοβαρό άτομο. Ζούμε σε μια εποχή που το σοβαρό, τι; Είναι κακό; Δηλώνει ότι ο άλλος τι; Είναι βαρύς, βαρετός, τι; Είναι σοβαρό άτομο η Ιωάννα. Έχει σοβαρή δομή σκέψης.

Μια σοβαρή γυναίκα δε μπορεί να είναι χαριτωμένη; Παρουσιάζει και μια εκπομπή που τη χρειάζεται αυτή την τσαχπινιά. Δεν το καταλαβαίνω αυτό! Εγώ εκεί που έχω διαφωνία είναι στο ότι τη χαρακτηρίζανε ως ''Η Μενεγάκη της Κρήτης''... Δεν το έχει επιδιώξει. Το έχω βιώσει και εγώ...

Δε το έχει επιδιώξει η Ιωάννα αυτό. Δε το έχει κάνει η Ιωάννα. Δεν το έχει ζητήσει, δεν το έχει ονειρευτεί η Ιωάννα. Το κάνανε οι υπόλοιποι για την Ιωάννα. Η Ιωάννα απλά το λούστηκε Δεν την κοιτάμε την Ιωάννα ούτε ο Λιάγκας που τη λέει σοβαροφανή μέσα από ένα καθαρό πρίσμα. Την κοιτάμε μέσα από ένα φίλτρο, που πρώτα μας κάνει, μας υποχρεώνει να τη συγκρίνουμε με την Ελένη Μενεγάκη.

Έχει δει κανείς την Ιωάννα ως μια ατόφια προσωπικότητα; Δεν την έχει δει κανείς. Την έχουν υποδεχτεί όλοι σαν τη “Μενεγάκη της Κρήτης”. Δεν είναι άδικο; Η Ιωάννα δεν είχε τη συνέχεια της απόδειξης ότι δεν είναι αυτό, γιατί αποσύρθηκε για να γίνει μαμά. Τι πρέπει να κάνεις για να μη σε ταυτίσουν με ένα άλλο πρόσωπο; Είσαι στον ίδιο χώρο, κάνεις το ίδιο πράγμα, κάνεις τα ίδια πράγματα που θα έκανες και στο σπίτι σου», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.