Νίκος Χατζηνικολάου: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με την Κρίστη Τσολακάκη μετά από 22 χρόνια γάμου

Η ανάρτηση στο instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, την Τετάρτη 14/2. Με μια κοινή φωτογραφία με τη σύζυγό του θέλησε να μοιραστεί και δημόσια το πόσο ερωτευμένος παραμένει μαζί της.

Ο δημοσιογράφος και η αγαπημένη του Κρίστη Τσολακάκη μετά από 22 χρόνια σχέσης εξακολουθούν να είναι full in love. Όπως μάλιστα αναγράφει στην ανάρτησή του ο Χατζηνικολάου γιορτάζει κάθε ημέρα και όχι μόνο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό πως το ζευγάρι είχε κάνει έναν αξέχαστο γάμο το 2004 και έχει αποκτήσει μαζί τρία υπέροχα παιδιά - δύο γιους και μία κόρη - (δείτε εδώ αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο).

Η ανάρτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για τη γιορτή του Αγίου Βαλαντίνου

«Εικοσιδύο χρόνια τώρα αγκαλιά! Κάθε μέρα! Όχι μόνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Σε ευχαριστώ! Σε λατρεύω!», έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο πασίγνωστος επιχειρηματίας που είχε παντρέψει τον Χατζηνικολάου με την Τσολακάκη

Το ζευγάρι το 2007 απέκτησε το πρώτο του παιδί, τον Κωνσταντίνο ενώ το 2009 γεννήθηκε και ο γιος τους, Αλέξανδρος. Η κόρη τους Εύα ήρθε να συμπληρώσει το καρέ της ευτυχίας τους το 2012. «Η Κρίστη είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για μένα. Πέραν του ερωτικού στοιχείου, που είναι πολύ έντονο ακόμη μέσα μας, είναι στο πλευρό μου και ως σύμβουλος.

Έχει μια πιο πειθαρχημένη στάση ζωής από μένα, που είμαι χύμα, πιο εκρηκτικός, και με βοηθάει να βάζω μερικά πράγματα σε τάξη, να περιμένω να πέσει η σκόνη τους, μέχρι να πάρω τη σωστή απόφαση και να μην λειτουργώ κυκλοθυμικά. Είναι ένα πολύ ισορροπημένο άτομο –πολύ πιο ισορροπημένο από μένα- που φέρνει στην οικογένειά μας γαλήνη», είχε πει ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Down Town.

Ο γάμος τους έγινε στην Εκάλη, λοιπόν, αλλά ποιος ήταν ο κουμπάρος; Ο λόγος γίνεται για τον... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr