Μαρία Φραγκάκη για Ιωάννα Μαλέσκου: «Σιγά μην είναι και στοιχειωμένη η ζώνη, καλό είναι να μηναποδίδουμε ευθύνες σε κατάρες...»

«Υπάρχουν εκπομπές που κάνουν πιο κίτρινο σχολιασμό και με δόσεις μαύρου...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Μαρία Φραγκάκη για Ιωάννα Μαλέσκου: «Σιγά μην είναι και στοιχειωμένη η ζώνη, καλό είναι να μηναποδίδουμε ευθύνες σε κατάρες...»

Την απάντηση της, έδωσε το πρωί της Τετάρτης 14/2 η Μαρία Φραγκάκη, μέσα από την κάμερα της εκπομπής Breakfast@star, για τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου σχετικά με τον ΣΚΑΙ. Η συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά αναφέρθηκε στο σχόλιο περί "καταραμένης ζώνης".

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε χθεσινές της δηλώσεις μίλησε για την απουσία της από την τηλεόραση τον τελευταίο χρόνο, την πιθανότητα επιστροφής της σε αυτή αλλά και την την "καταραμένη" ζώνη του ΣΚΑΙ και στα νούμερα τηλεθέασης της Φαίης Σκορδά (δείτε εδώ τι είπε).

Το σχόλιο της Κατερίνας Φραγκάκη για την Ιωάννα Μαλέσκου

«Έχει γίνει μόδα το κίτρινο, φοριέται φέτος. Σχεδόν όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές κάνουν gossip, δε νομίζω ότι υπάρχει,ελαφρύ ή σκληρό gossip. Υπάρχει όμως το όριο, η ευγένεια, ο τρόπος που θα πεις κάτι, υπάρχει η αγένεια, τα σχόλια, οι επιθέσεις χωρίς λόγο πολλές φορές. Και γιατί να είναι κίτρινο; Μπορεί να είναι και μαύρο, το οποίο πολλές φορές πηγάζει και από την ψυχή από ορισμένους

Δεδομένου του ότι οι περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές κάνουν gossip, το πως θα θέσεις αυτό που θέλεις να πεις έχει να κάνει με τον χαρακτήρα των ανθρώπων που στελεχώνουν μια εκπομπή. Αν ο άλλος είναι “κίτρινος”, εκ των πραγμάτων θα είναι κίτρινος μετά. Αν έχω να διαλέξω ανάμεσα στο κίτρινο και το μαύρο, τότε καλύτερα να είσαι κίτρινος παρά μαύρος. Χρειάζεται όριο γιατί η αλήθεια είναι ότι έχουν ξεφύγει αρκετές φορές τα όρια. Υπάρχουν εκπομπές που κάνουν πιο κίτρινο σχολιασμό και με δόσεις μαύρου» ανέφερε.

«Σιγά μην είναι και στοιχειωμένη η ζώνη. Τι εννοούμε; Υπάρχει καταραμένη ζώνη; Καλό είναι ,γενικά μιλάω, να μη χρεώνουμε πράγματα, μη ρίχνουμε ευθύνες και αποδίδουμε ευθύνες σε κατάρες και συμπαντικές δυνάμεις. Καλό είναι να σηκώνουμε κι εμείς καμία ευθύνη» απάντησε η Μαρία Φραγκάκη στην Ιωάννα Μαλέσκου.