Αχώριστοι η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς - Η τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού αγκαλιά

Δείτε την ανάρτηση της Βίκυς Καγιά

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ημέρα των ερωτευμένων σήμερα και όλο και περισσότεροι επώνυμοι Έλληνες, δημοσιεύουν στα πρσωπικά τους social media φωτογραφίες με τους αγαπημένους τους (δείτε εδώ). Μία από αυτούς ήταν και η Βίκυ Καγιά, η οποία δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα στιγμιότυπο με την σύζυγό της Ηλία Κρασσά.

Η τρυφερή ανάρτηση της Βίκυς Καγιά με τον Ηλία Κρασσά

Μπορεί το ζευγάρι να είναι παντρεμένο αρκετά χρόνια και μάλιστα να έχει και δύο παιδιά, όμως διατηρεί άσβεστο τον έρωτα του. Αυτό φαίνεται τόσο από τις δηλώσεις του γνωστού μοντέλου όσο και από τις κοινές αναρτήσεις τους. Σήμερα, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε στο προφίλ της μία τρυφερή στιγμή τους, για να ευχηθεί για την σημερινή εορτή.

Η εξομολόγηασή της για τον σύζυγό της

Χθες, η Βίκυ Καγιά βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, και συζήτησε με την Σταματίνα Τσιμτσιλή για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων μίλησε καιγια τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους.

Η παρουσιάστρια τη ρώτησε εάν ο καλός της της ζητούσε να σταματήσει τη δουλειά της στο "γυαλί": «Μόνο μια φορά; Και καλά έκανε που μου το είπε. Είναι τόσο αυτόνομος άνθρωπος και αναγνωρίζει την προσπάθεια του άλλου... Αυτό είναι και κάτι που μας ενώνει, δουλεύουμε και οι δύο από μικροί. Στο τέλος είχα τόσο εξαντληθεί που μου είπε καλά θα κάνεις να τα αφήσεις, να παρατήσεις τα όπλα».

«Έπρεπε να κλείσει αυτός ο κύκλος για πάρα πολλούς λόγους. Τώρα αν θα ανοίξει κάποιος άλλος και αν θα ανοίξει δεν ξέρω. Όταν δεν τα παίρνω πολύ σοβαρά τα πράγματα στη ζωή μου και δεν τα αγχώνω, μου έρχεται το σωστό», τόνισε για την απόφασή της.

Έπειτα, ρωτήθηκε για τις φήμες χωρισμού με τον Ηλία Κρασσά, που δημιουργήθηκαν μετά από ένα κουίζ που φωτογράφισε ένα ζευγάρι που είναι μαζί πολλά χρόνια και έχει και παιδιά: «Δεν το είχα δει το κουίζ και ήταν μία δημοσιογράφος και μου λέει "η προσωπική σας ζωή απασχολεί τα media". Λέω "κάτι έγινε στο σχολείο". "Υπάρχει ένα δημοσίευμα για εσάς ότι παίρνετε διαζύγιο". "Που ξέρετε ότι είμαι εγώ". "Είναι το φιζίκ", μου λέει. "Δεν ξέρω γιατί με πήρατε τηλέφωνο, δεν ισχύει κάτι τέτοιο", της απάντησα. Τη δουλειά της έκανε...».

«Είναι ο καλύτερός μου φίλος ο Ηλίας. Μου αρέσουν οι στιγμές που θα βγούμε να τα πούμε, αλλά μάντεψε ποιος μιλάει όλη την ώρα. Εγώ!», πρόσθεσε.