Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε την απίστευτη ατάκα που του είπε πρώην σύντροφός του: «Νόμιζα ότι τα έφτιαξα με τον...»

«Πεθαίνω για αυτό το πράγμα, είναι το καλύτερό μου...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε την απίστευτη ατάκα που του είπε πρώην σύντροφός του: «Νόμιζα ότι τα έφτιαξα με τον...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 14/2, ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για τον έρωτα και αποκάλυψε μία επική ατάκα που του είχε πει κάποτε πρώην σύντροφός του.

Σε προηγούμενη του συνέντευξη ο Γιώργος Καπουτζίδης, αναφέρθηκε στα προβλήματα της κοινωνίας, την περίοδο που έγραφε την σειρά Εθνική Ελλάδος τα οποία υπάχουν μέχρι και σήμερα (δείτε εδώ τι είπε αναλυτικά).

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε την επική ατάκα που του είπε πρώην σύντροφός του

«Έχω κάνει τρέλες να πηγαινοέρχομαι με αεροπλάνα. Πεθαίνω για αυτό το πράγμα, είναι το καλύτερό μου. Να ερωτευτώ τον άλλον και να μένει Αργεντινή; Μου αρέσει πάρα πολύ. Στις άλλες χώρες τα πάω καλά, στην Ελλάδα δεν τα πηγαίνω»

«Εμένα μου φαίνεται ότι είμαι απλά ο Γιώργος, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι ο άλλος με σκέφτεται κάπως αλλιώς. Μου έχει πει ο τελευταίος σύντροφός μου, που τον αγαπώ πολύ και με αγαπά, ότι εγώ νόμιζα ότι τα έφτιαξα με τον Χρήστο Μελίτη και τελικά τα είχα φτιάξει με τον Χοσέ. Αυτό είναι το πιο αστείο γιατί νόμιζε ότι θα γνωρίσει έναν σοβαρό άνθρωπο, συγκροτημένο» είπε με χιούμορ ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Όλα όσα εξομολογήθηκε για τις σχέσεις του

Στην αρχή της νέας χρονιάς ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Το Πρωινό. Μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα, ο αγαπημένος ηθοποιός, αναφέρθηκε στις σχέσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα στη ζωή του και αποκάλυψε αν αυτή την περίοδο είνα μόνος

«Όταν τελειώνει ένας έρωτας πάντα υπάρχει μια δυσκολία. Μετά εξομαλύνονται οι σχέσεις. Έχω κάνει τρεις μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου, που ήταν 7, 6 και 4 χρόνια, και με τους τρεις αυτούς ανθρώπους έχω πολύ καλές σχέσεις και με αγαπάνε πολύ και τους αγαπάω κι εγώ» ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Ήμουν σχεσάκιας, αλλά περισσότερο είμαι του έρωτα, αυτό με αφορά. Δηλαδή, όταν είμαι ερωτευμένος θέλω να είμαι με κάποιον. Αν δεν είμαι ερωτευμένος, δεν θέλω ντε και καλά να είμαι με κάποιον» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο: