Χριστίνα Κολέτσα: Απαντάει για τον έρωτα και για τις αισθητικές επεμβάσεις – «Έχω κάνει μπότοξ και...»

Με ειλικρινή διάθεση η τραγουδίστρια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Χριστίνα Κολέτσα: Απαντάει για τον έρωτα και για τις αισθητικές επεμβάσεις – «Έχω κάνει μπότοξ και...»

Η Χριστίνα Κολέτσα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στον δημοσιογράφο, Δημήτρη Σιδηρόπουλο, όπου μίλησε εφ' όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον έρωτα και στη σχέση που έκανε στο παρελθόν με θαυμαστή της, καθώς και για τα... μπινελίκια στον Λένι Κράβιτς.

«Τσαντίστηκα μαζί του, γιατί μου πέταξε λουλούδια στο μάτι την ώρα που τραγουδούσα. Τον έβρισα», είπε αρχικά η Χριστίνα Κολέτσα για τη συνάντηση μαζί του.

Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε στην απιστία, με την Χριστίνα Κολέτσα να σημειώνει: «Αν είσαι 15 χρόνια με τον άλλον και έχεις μία εξαιρετική σχέση, και σε μία δύσκολη στιγμή τύχει να συμβεί κάτι τέτοιο, μπορεί και να συγχωρήσω την απιστία. Μια φορά έχω απιστήσει στη ζωή μου».

Δείτε επίσης: «Πάντα κάτι γινόταν και χαλούσε...» - Η αποκάλυψη της Χριστίνας Κολέτσα για την συμμετοχή της στην τηλεόραση

Τι δήλωσε η Χριστίνα Κολέτσα για την ψυχανάλυση

Η κουβέντα πήγε και στις ανασφάλειες, καθώς και στους τρόπους που τις αντιμετωπίζει: «Είμαι μεγάλη πια, το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου δεν είχα αυτοπεποίθηση σχεδόν καθόλου. Ένιωθα πάντα ότι κάτι είναι άσχημο πάνω μου και πάντα είχα ανασφάλεια. Κάνω ψυχανάλυση πολλά χρόνια και αυτό με εξελίσσει. Σαφώς με έχει βοηθήσει και με έχει ωριμάσει».

Για τις αισθητικές επεμβάσεις η τραγουδίστρια δήλωσε: «Δεν μου αρέσουν οι υπερβολές. Έχω κάνει κάποια πράγματα, μπότοξ και υαλουρονικό, αλλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνω κάτι πολύ ακραίο για να είμαι αρεστή στους άλλους».

Η Χριστίνα Κολέτσα κατέληξε: «Έχει τύχει να βγω με θαυμαστή, έγινε και σχέση. Πλέον είμαι σε μια φάση που δεν θα ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο. Μην σας νοιάζει πώς είμαι στην προσωπική μου ζωή. Δεν θέλω να πω, δικαίωμά μου δεν είναι;».