Εριέττα Κούρκουλου: Γιορτάζει αγκαλιά με τον Βύρωνα Βασιλειάδη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου – Δείτε φωτογραφίες

Δεν κρύβουν τον έρωτά τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Με τον δικό της τρόπο θέλησε να γιορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Εριέττα Κούρκουλου, τονίζοντας πως όσο «εμπορική» και να χαρακτηρίζεται από κάποιους αυτή η γιορτή, δεν παύει να είναι μία έκφραση αγάπης. Γι' αυτό και ανέβασε αδημοσίευτες φωτογραφίες με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη και με τον καρπό του ερωτά τους, τον γιο τους Νίκο, κάνοντας αναδρομή στις ευτυχισμένες στιγμές που έχουν περάσει μαζί, με την ευχή να έρθουν άλλες τόσες.

Θυμίζουμε ότι το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το καλοκαίρι του 2020, στις 5 Αυγούστου συγκεκριμένα, με μία τελετή που πραγματοποιήθηκε σε απομονωμένη παραλία της Μυκόνου και κάτω από άκρα μυστικότητα. Έκτοτε δεν έχουν κρύψει πόσο ερωτευμένοι είναι, με την Εριέττα Κούρκουλου να ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα για δύο, ή και τρεις, με τον γιο τους να πρωταγωνιστεί πλέον στη ζωή τους.

Δείτε επίσης: Εριέττα Κούρκουλου: Στιγμές ευτυχίας για την οικογένειά της - Η ιδιαίτερη ανάρτηση με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη

Εριέττα Κούρκουλου Βύρων Βασιλειάδης
Φωτογραφία: eriettakourkouloulatsi

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

«"Εμπορικό", "γραφικό"… "περιττό"; Όποια και να είναι η κοινή γνώμη, η σημερινή ημέρα δεν παύει να είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε την αγάπη και να θυμηθούμε όλους τους ανθρώπους που ομορφαίνουν την ζωή μας!

Εγώ λατρεύω την εικόνα των στολισμένων μαγαζιών, την μοναδική μυρωδιά των κόκκινων τριαντάφυλλων και των χαμόγελων που είναι ζωγραφισμένα στα πρόσωπα όλων των ερωτευμένων κάθε ηλικίας σήμερα!

Είμαι ο άνθρωπος που θα αρπάζει πάντα κάθε ευκαιρία να γιορτάζει τα όμορφα του κόσμου μας. Μπορεί να αγαπάω κάθε μέρα, αλλά στις 14 Φλεβάρη κάθε χρόνου φοράω τα κόκκινά μου, αγοράζω τα δωράκια μου και γουστάρω λίγο περισσότερο.

Εάν κάτι αξίζει εξ’άλλου μια μέρα αφιερωμένη σε αυτό, είναι η ΑΓΑΠΗ - το συναίσθημα αλλά και η πράξη που δίνει νόημα στην ύπαρξή μας.

Χρόνια Πολλά σε όλους σας λοιπόν γιατί όλοι κάποιον αγαπάτε και από κάποιον αγαπιέστε», έγραψε στην ανάρτησή της η Εριέττα Κούρκουλου. Δείτε φωτογραφίες:

Εριέττα Κούρκουλου Βύρων Βασιλειάδης
Φωτογραφία: eriettakourkouloulatsi
Εριέττα Κούρκουλου Βύρων Βασιλειάδης
Φωτογραφία: eriettakourkouloulatsi
Εριέττα Κούρκουλου γιος
Φωτογραφία: eriettakourkouloulatsi
Βύρων Βασιλειάδης γιος
Φωτογραφία: eriettakourkouloulatsi