Survivor 2024 – Όλγα Πηλιάκη: Έγινε κατακόκκινη με το δώρο του Χανταμπάκη - Της έστειλε στολή... νοσοκόμας!

Αυτός είναι έρωτας!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Survivor 2024 – Όλγα Πηλιάκη: Έγινε κατακόκκινη με το δώρο του Χανταμπάκη - Της έστειλε στολή... νοσοκόμας!

Το σημερινό έπαθλο επικοινωνίας είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα στο Survivor, καθώς οι παίκτες της ομάδας που θα νικούσε, θα έπαιρνε ένα ηχητικό μήνυμα, κι ένα προσωπικό αντικείμενο από το άλλο τους μισό, για να γιορτάσουν του Αγίου Βαλεντίνου. Ανάμεσα σε αυτούς που κέρδισαν ήταν και η Όλγα Πηλιάκη, με το έπαθλο που της έστειλε ο Στέλιος Χανταμπάκης να ξεχωρίσει απ' όλα.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, και επί 11 χρόνια σύζυγος της αθλήτριας, της έστειλε μία στολή... σέξι νοσοκόμας! Και το 'λεγε η Όλγα Πηλιάκη, ανοίγοντας το δώρο του, πως σίγουρα θα είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα! «Να το φορέσεις σε flag race, δόκτορα Όλγα», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια που ακούστηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου διαβάζονταν τα μηνύματα των παικτών, με την παίκτρια να κοκκινίζει ακόμα περισσότερο απ' τη στολή και να λέει: «Είναι απ' αυτά που κάνουμε μεταξύ μας».

Το μήνυμα του Στέλιου Χανταμπάκη στο Survivor, αποτελείωσε την Όλγα Πηλιάκη

Αυτή ήταν μόνο η αρχή ωστόσο, αφού υπήρχε και δεύτερο μέρος στην επικοινωνία, με τον Στέλιο Χανταμπάκη να στέλνει ένα άκρως... αισθησιακό ηχητικό μήνυμα. «Χρόνια μας πολλά μωρό μου. Σε βλέπω καθημερινά, σε καμαρώνω, σε θαυμάζω και σε απολαμβάνω από την οθόνη. Περιμένω πότε θα γυρίσεις να γιατρέψεις την καρδούλα μου, την τραυματισμένη, σαν καλή νοσοκόμα που είσαι. Σε αγαπώ πολύ», έλεγε ο παρουσιαστής με την θερμοκρασία... να ανεβαίνει.

«Τώρα ξέρει όλη η Ελλάδα τι κάνετε στο σπίτι. Μετά τις 12 ο Στέλιος. Χρειάζεται διαφορετικό σήμα στην οθόνη. Κλείστε τον!», σχολίασαν με χιούμορ οι συμπαίκτες της, με την Όλγα Πηλιάκη να καταλήγει: «Είμαστε σχεδόν 11 χρόνια παντρεμένοι και έχουμε δύο υπέροχα παιδιά. Γενικά το χιούμορ είναι ένα μεγάλο κομμάτι στη σχέση μας. Αυτό διέκρινα σ' εσένα από την αρχή και με έκανε να σε ερωτευτώ παράφορα», είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια του Survivor.