Ετεοκλής Παύλου: «Ό,τι πιο όμορφο και συγκινητικό, Μελιτάκι μου...» - Βούρκωσε στον αέρα του Star με την τρυφερή έκπληξη της κόρης του

Όσα σχεδιάστηκαν με τη βοήθεια της Ελένης Χατζίδου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ετεοκλής Παύλου: «Ό,τι πιο όμορφο και συγκινητικό, Μελιτάκι μου...» - Βούρκωσε στον αέρα του Star με την τρυφερή έκπληξη της κόρης του

Ο Ετεοκλής Παύλου ήταν εμφανώς χαρούμενος και συγκινημένος την Πέμπτη 15/2 στον αέρα του Breakfast at star με τον παρουσιαστή να μοιράζεται με το τηλεοπτικό κοινό και τους συνεργάτες του το δώρο της κόρης του, Μελίτας.

Με αφορμή λοιπόν τη χθεσινή 14/2 γιορτή των ερωτευμένων η μικρή Μελίτα έκανε μια τρυφερή κίνηση που συγκίνησε ιδιαίτερα τον πατέρα της. Πιο αναλυτικά, η ίδια υπαγόρευε τις σκέψεις της στην Ελένη Χατζίδου, η οποία τα έγραψε σε μία κόκκινη κάρτα.

Με τη σειρά του ο Ετεοκλής Παύλου διάβασε όλα όσα του έγραψε η κόρη του στην κάρτα με τη φωνή του και το βλέμμα του να μαρτυρούν τη μεγάλη συγκίνησή του (δείτε εδώ την εξομολόγηση της Χατζίδου σχετικά με δεύτερη εγκυμοσύνη).

Η συγκινητική αποκάλυψη του Ετεοκλή Παύλου για την κόρη του

«Έχω μια καρδούλα εδώ, έχω συγκινηθεί. Το Μελιτάκι μου εγώ δεν το βλέπω τις καθημερινές, το βράδυ κοιμάται και μου έφτιαξε μία κάρτα σε σχήμα καρδούλας, και επειδή ξέρω ότι μας βλέπει, να την ευχαριστήσω. Λέει: ''Μπαμπά σ’ αγαπώ πολύ, όταν πάμε βόλτα χαίρομαι πολύ και θέλω να μεγαλώσω και να οδηγήσω όπως εσύ. Θέλω να προστατεύω τον μπαμπά και όταν θέλεις μπορώ να είμαι μαζί σου και όταν θέλεις θα σου δώσω μία μολυβοθήκη. Μπαμπά μου θέλω να μου λες τρομακτικές ιστορίες, σ΄αγαπώ και χρόνια πολλά για την ημέρα της αγάπης. Με αγάπη Μελίτα''. Είναι ό,τι πιο όμορφο, ό,τι πιο συγκινητικό, Μελιτάκι μου δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω...Ήθελα να την έχω εδώ για να το δει και να χαρεί και εκείνη», είπε ο Ετεοκλής Παύλου.

Οι τρυφερές στιγμές Χατζίδου & Παύλου χθες 14/2

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου λοιπόν το ζευγάρι παρουσιαστών αντάλλαξε τρυφερά λόγια αγάπης στο πλατό του Breakfast at star:

«Παιδιά χρόνια πολλά, να χαίρεστε ο ένας τον άλλον και εσείς που δεν είστε ερωτευμένοι αν το θέλετε να ερωτευτείτε!», είπε η Ελένη Χατζίδου.

«Ναι το έθιμο έρχεται από την Αμερική, αλλά μία αφορμή ψάχνουμε, μια χαρά», είπε στη συνέχεια ο Ετεοκλής Παύλου.

Η Χατζίδου από τη μεριά της δεν άντεξε και εξομολογήθηκε: «Φτου σου αγόρι μου, σε ευχαριστώ για αυτό που έχεις φέρει στη ζωή μου!».