Ιωάννα Λίλη & Θοδωρής Ζαγοράκης: Κρίση στη σχέση τους - Αποκαλύφθηκε μετά από 18 χρόνια γάμου

«Με στήριξε η οικογένεια μου...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Λίλη παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη το Happy Day, η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη 15/2 με το μοντέλο και πρώην παρουσιάστρια να μιλάει για τη ζωή, την καριέρα της και το γάμο με τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Γενικότερα το ζευγάρι δεν απασχολεί τα τελευταία χρόνια τα φώτα της δημοσιότητας, πρόσφατα ωστόσο η Ιωάννα Λίλη έκανε ένα come back στα τηλεοπτικά μέσα από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι ''I am celebrity get me pout of here''.

Μέσα από τη νέα της συνέντευξη, η Λίλη μίλησε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι ενώ έκανε αποκαλύψεις και για την κρίση στο γάμο της με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή. Να θυμίσουμε εδώ, πως το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2006 και έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τη Μαρία και τον Γιάννη Ζαγοράκη.

Δείτε εδώ: Την αποκλειστική συνέντευξη της Ιωάννας Λίλη στο YOU!

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Λίλη για την κρίση στο γάμο της με τον Ζαγοράκη

«Το πρώτο διάστημα που ήμασταν μαζί δεν είχαμε πολύ χρόνο να γνωριστούμε, γιατί η γνωριμία μας έγινε πολύ γρήγορα και αμέσως μετά ήρθε και ο γάμος. Μέσα στα χρόνια του γάμου γνωριστήκαμε. Γνωριζόμασταν και παράλληλα αγαπιόμασταν. Μπήκαμε κατευθείαν στα βαθιά και εννοείται ότι πρέπει να υπάρχει και η υποχώρηση.

Το πιο ισχυρό μεταξύ μας είναι η αγάπη που τρέφουμε! Ποιο ζευγάρι δεν περνάει κρίσεις στο γάμο; Το πολεμήσαμε με συζήτηση. Εμένα με στήριξαν η οικογένεια μου, που είναι το βασικό στήριγμα. Δεν υπάρχει ζευγάρι χωρίς να περνάει κρίσεις, είτε είναι πολλές, είτε λίγες», είπε η Ιωάννα Λίλη.