Κατερίνα Καινούργιου: «Μου είπε ότι δεν το ‘χεις καθόλου, καλύτερα να κάνεις κάτι άλλο...» - Η άγνωστη ιστορία με την Ιορδάνη Χασαπόπουλο

«Απογοητεύτηκα…»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Μου είπε ότι δεν το ‘χεις καθόλου, καλύτερα να κάνεις κάτι άλλο...» - Η άγνωστη ιστορία με την Ιορδάνη Χασαπόπουλο

Μία προσωπική αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Πέμπτης 15/2, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, σχετικά με την γνωριμία της με τον Ιορδάνη Χσαπόπουλο, όταν η ίδια σε νεαρή ηλικία είχε ξεκινήσει τα πρώτα βήματά της στον χώρο της δημοσιογραφίας.

Στην αρχή της εκπομπής ωστόσο, η παρουσιάστρια, εμφανίστηκε στο πλατό του Super Κατερίνα με τζιν καμπάνα και λευκό t-shirt, παρά το γεγονός ότι μας έχει συνηθίσει σε πιο glam εμαφανίσεις. Οι συνεργάτες της, όταν την είδαν ενθουσιάστηκαν και ο Γρηγόρης Γκουντάρας ξεκίνησε να την χειροκροτά! (δείτε εδώ τι απάντησε).

Η πρώτη γωριμία της Κατερίνας Καινούργιου με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο

«Ήμουν 18 χρονών, μόλις είχα μπει στο πανεπιστήμιο. Δεν είχα ξεκινήσει ακόμα στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ, δούλευα σε ένα βιβλιοπωλείο, ο Χασαπόπουλος ήταν τότε στο MEGA. Ο πατέρας μου μού είχε πει: δεν θα κάθεσαι να ξύνεσαι, πρέπει να πας για δουλειά αλλά πρώτα θα σε στείλω κοντά σε έναν έμπειρο δημοσιογράφο να μου πει αν το έχεις»

«Εξυπνάδες του πατέρα μου… Μου λέει: θα σε στείλω στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο. Ήταν φίλος ενός φίλου μας, μεγάλου σε ηλικία. Πηγαίνω στην Παιανία, μιλάμε, μου έκανε ερωτήσεις γιατί ήθελα να μπω στη δημοσιογραφία και ποιοι είναι οι στόχοι μου... Πηγαίνω στο σπίτι και μου λέει ο πατέρας μου: με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν το ‘χεις καθόλου, καλύτερα να κάνεις κάτι άλλο στη ζωή σου. Απογοητεύτηκα»

«Κι όταν τον είδα ξανά στο ΟΡΕΝ, μου είπε: ε λέμε και καμιά βλακεία καμιά φορά. Μπορεί κι αυτό όμως τότε να με είχε πεισμώσει. Λέω: τί είπε αυτός ρε; Ότι δεν θα τα καταφέρω; Ότι δεν θα πετύχω; Μπορεί κάτι να μην του άρεσε από αυτά που είπα αλλά καμιά φορά πεισμώνεις» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.