"Κόλαφος" ο Βαγγέλης Περρής για Κυριάκο Βελόπουλο: «Κάτω από τις αναρτήσεις του γράφουν απειλές με διευθύνσεις και ονόματα...»

«Τι περιμένεις; Να ακούσεις κάτι διαφορετικό;»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Τις δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπουλου για τα ομόφυλα ζευγάρια κατά την διάρκεια ομιλίας του στην Βουλή, σχολίασε ο Βαγγέλης Περρής, το πρωί της Πέμπτης 15/2, στο Πρωινό. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η εκπομπή του ANT1, ασχολείται με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης αφού συχνά, τα λόγια του προκαλούν την κοινή γνώμη.

Συγκεκριμένα πριν απο μερικές ημέρες, ο Γιώργος Λιάγκας, έδωσε την δική του απάντηση, σχετικά με τα όσα είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος γύρω από το όνομα του παρουσιαστή τονίζοντας ότι δεν έχει δικαίωμα να μιλάει για θέματα θεολογίας (δείτε εδώ).

Το σχόλιο του Βαγγέλη Περρή για τις δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπουλου

«Τι περιμένεις; Να ακούσεις κάτι διαφορετικό από τον Κυριάκο Βελόπουλο; Μπερδεύτηκα ακόμα μία φορά. Τι σχέση έχει το δημογραφικό με τον γάμο των γκέι; Με τη γνωστή νεφελωμένη λογική του Κυριάκου Βελόπουλου. Από την άλλη υπάρχουν και πολύ θετικά πράγματα.

Δηλαδή, αν θα υπάρχουν 3-4 τουαλέτες, όπως είπε, θα πουλά περισσότερες αντισηπτικές κρέμες κατά του κορωνοϊού γιατί κάθε τουαλέτα είναι υποχρεωμένη. Επίσης, τα σαπουνάκια τα ευλογημένα και οδοντόκρεμές ευλογημένες. Επομένως, θα ανοίξουν οι δουλειές, θα μεγαλώσουν οι καταθέσεις» ανέφερε αρχικά.

«Η πλάκα είναι ότι αυτό που είπε ότι δεν το λέμε, ο ίδιος το λέει. Όλη η προηγούμενη εκστρατεία κατά του γάμου, είναι τρελό το θέμα, αλλά θα το συζητήσουμε άλλη φορά, είναι αυτό που λέει ότι δεν τα λέμε. Θέλω να πω και κάτι που δεν μας έχει απασχολήσει, αλλά θα πρέπει να το λάβουμε υπόψιν μας.

Παρακαλώ, κοιτάξτε τι γράφεται κάτω από τις αναρτήσεις του κ. Βελόπουλου, μέχρι και απειλές και συγκεκριμένα εναντίον μας για να έρθουν να μας βάλουν φωτιά με διευθύνσεις και ονόματα» είπε ο Βαγγέλης Περρής.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκας στον Κυριάκο Βελόπουλο

Ο Γιώργος Λιάγκας πριν απο μερικές ημέρες, είχε ένα ξέσπασμα σχετικά τις δηλώσει του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης για το νομοσχέδιο που αφορά τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα, αλλά και για την στάση της εκκλησίας στο συγκεκριμένο θέμα,

«Σε αυτήν τη χώρα έχει δικαίωμα να μιλάει ο Βαλλιανάτος, ο Λιάγκας, η Καινούργιου και η Σκορδά, τυχαία τα ονόματα, αλλά δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν οι μητροπολίτες που είναι οι ιεράρχες αυτού του τόπου. Και δε μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι οι άθρησκοι, όλοι οι Άθεοι βάλουν εναντίον της ορθοδοξίας και μόλις λες κάτι, σου ορμάνε όλοι μαζί για να σε κατασπαράξουν. Δεν τα καταλαβαίνω αυτά, είμαι εκνευρισμένος παιδιά...» είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Επειδή τον βλέπουμε, φοράει κόκκινα κι αισθανόμαστε ταύροι, παρότι λένε ότι οι ταύροι έχουν αχρωματοψία, και πρέπει να επιτεθούμε στο υαλοπωλείο του κ. Βελόπουλου. Ο κ. Βελόπουλος βούτυρο στο ψωμί του γιατί βλέπε ότι δημοσκοπικά εκτινάσσεται. Η ρητορική που χρησιμοποιεί είναι πραγματικά επικίνδυνη για τη Δημοκρατία.

Κατηγοριοποιεί ανθρώπους και εγώ θα πω ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Δεν είμαι ίδιος ούτε με τον Βαλλιανάτο, ούτε με την Καινούργιου. Δεν λέω ότι είμαι καλύτερος, δεν είμαι ίδιος… Ίσοι είμαστε όλοι και έχουμε ίσα δικαιώματα για να διατυπώσουν τα επιχειρήματα και τον λόγο τους. Που βλέπει ότι οι Μητροπολίτες δεν μιλάνε; Έχουν μιλήσει αυτούς τους δύο μήνες περισσότερο από ό,τι έχουν μιλήσει σε 8 ζωές. Αισθάνεται ειλικρινά ότι φιμώνονται οι Μητροπολίτες; Εγώ βλέπω παντού να μιλάνε, άρα το πρόβλημά του δεν είναι εκείνοι αλλά το πρόβλημά του είναι ότι μιλάω εγώ, ο Βαλλιανάτος και δε ξέρω κι εγώ ποιος άλλος».