Παναγιώτης Βασιλάκος: «Μου έδιναν πολύ καλά χρήματα αλλά...» - Ο λόγος που απέρριψε την πρόταση για το Survivor

«Δεν μου αρέσει όταν με κοροϊδεύουν...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star, παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης 15/2, ο Παναγιώτης Βασιλάκος. Ο πρώτος έλληνας Bachelor, μίλησε για την πικρία που του έχει αφήσει ο χώρος της τηλεόρασης αλλά και για τις προτάσεις που δέχτηκε για δύο ριάλιτι επιβίωσης.

Υπενθυμιζουμε ότι ο Παναγιώτης Βασιλάκος γύρισε και πάλι στην πρώην του. Συγκεκριμένα, έκανε επανασύνδεση με την Ντιάνα Χομπζίλα, την κοπέλα που είχε σχέση για 5 χρόνια πριν το Bachelor, όμως χώρισαν για να μπει στο ριάλιτι (δείτε εδώ την φωτογραφία τους).

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Βασιλάκου

«Η τηλεόραση δεν μου έχει αφήσει την καλύτερη γεύση. Δεν μου αρέσει όταν με κοροϊδεύουν άνθρωποι, οι οποίοι προσποιούνται πως είναι στην ομάδα και κοιτάνε μόνο το συμφέρον τους. Όταν σου λένε θα σε στηρίξουν και είναι μαζί σου για να προσπαθήσουν και όταν έρχεται η δύσκολη στιγμή τους ψάχνεις στα τηλέφωνα, εκεί καταλαβαίνεις»

«Μου έκαναν πρόταση να πάω στο I’m a celebrity get me out of here και στο Survivor, και μου έδιναν πολύ καλά χρήματα αλλά επειδή είναι ένα ριάλιτι που δεν μπορείς να το ελέγξεις γιατί είναι μονταρισμένο, ήθελα να υπάρχει μια ασφάλεια όσον αφορά την προσωπικότητά μου. Το πιο σκληρό σχόλιο ήταν από έναν παρουσιαστή, τώρα δεν θέλω να πω το όνομά του, και θεωρώ ότι με έστησαν στον τοίχο. Υπήρχε λόγος που έγινε και για ένα χρόνο κατά κύριο λόγο με δυσφημούσαν» είπε ο Παναγιάωτης Βασιλάκος.

Η ζωή του Παναγιώτη Βασιλάκου σήμερα

Πριν από λίγο διάστημα ο Παναγιώτης Βασιλάκος μίλησε στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, για την ζωή του σήμερα, και απάντησε για το αν τελικά παντρεύτηκε ή όχι.

«Τα ξαναβρήκα με την πρώην σύντροφο μου μετά από απώλεια σημαντική που είχε στη ζωή της. Η Ντιάνα που έμαθε τι σημαίνει να αγαπάς. Θα μπορούσε να κάνει μεγάλη καριέρα στο modeling. Άφηνε δουλειές για να σώζει νεογέννητα γατάκια. Δεν εκμεταλλεύτηκε ποτέ τη δημοσιότητα μου που την πήραν τηλέφωνο όλα τα κανάλια, προτίμησε να μείνει ταπεινή. Όταν με είδε στο Bachelor στεναχωρήθηκε, το project το γνώριζε αλλά δεν ήξερα ότι θα πάω», ανέφερε αρχικά ο ίδιος.

Ενώ και η Νιτάνα μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση τους, λέγοντας: «Χαίρομαι που εξελίχθηκαν έτσι τα πράματα, άλλωστε με ενώνουν και τα ζώα μας και πολλά περισσότερα».

Όταν ρωτήθηκε περί γάμου, απάντησε πως «Υπάρχουν στιγμές που το έχουμε συζητήσει αλλά ένα ζευγάρι που αγαπιέται πραγματικά δεν θεωρώ αν θα παντρευτεί ή όχι του ορίζει την πορεία σαν ζευγάρι. Το να πάρεις αυτή την πρωτοβουλία είναι κάτι πολύ σοβαρή και πρέπει να είμαστε πολύ σίγουροι για αυτό το βήμα», διαψεύδοντας έτσι τις φήμες περί γάμου, αποδεικνύοντας πως η ανάρτηση που έκανε είναι απλά διαφημιστική.

Μεγάλη εντύπωση από την άλλη, προκάλεσε η "στροφή" στα επαγγελματικά του. «Δραστηριοποιούμαι στα επιτραπέζια παιχνίδια. Στην Ελλάδα δεν έχουν πέραση. Προσπαθώ να επεκταθώ στο εξωτερικό. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», αποκάλυψε και όπως ειπώθηκα στο πλατό του Happy Day ο Παναγιώτης λάνσαρε στο εξωτερικό ένα επιτραπέζιο που είχε σκεφτεί όσο ήταν παιδί και πήγε πάρα πολύ καλά.