Περήφανη μαμά η Ελένη Μενεγάκη - Φωτογραφίες από το φαγητό που έφτιαξε η κόρη της, Λάουρα στο εξωτερικό

Καμάρωνε στον αέρα του Mega

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Περήφανη μαμά η Ελένη Μενεγάκη - Φωτογραφίες από το φαγητό που έφτιαξε η κόρη της, Λάουρα στο εξωτερικό

Η Ελένη Μενεγάκη μοιράζεται πολύ συχνά μέσα από την εκπομπή της Ελένη στο Mega τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς της σχετικά με τα τέσσερα παιδιά, που έχει φέρει στη ζωή (δείτε εδώ τι την αγχώνει για τη Λάουρα Λάτσιου).

Η δεύτερη κόρη της παρουσιάστριας, Λάουρα Λάτσιου έχει κλείσει τα 19 της χρόνια και τους τελευταίους μήνες ζει στο Λονδίνο, όπου έχει μετακομίσει στα πλαίσια των σπουδών της. Έτσι λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη έχει συνεχώς τον νου της στην κόρη της, που είναι στα ξένα όπως αναφέρει.

Την Πέμπτη 15/2 την ώρα της μαγειρικής στην εκπομπή της η Μενεγάκη έλαβε μια φωτογραφία από την Λάουρα Λάτσιου και πιο συγκεκριμένα από το φαγητό που έφτιαξε η ίδια μόνη της - με την μητέρα της να καμαρώνει δημόσια.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για το φαγητό που έφτιαξε η κόρη της, Λάουρα

«Κοίτα εδώ, η κόρη μου που δεν ήξερε να φτιάχνει ένα φαγητό, τι τρώει εδώ; (αρακά!). Τι ρώτησα που έμαθε να μαγειρεύει και μου είπε: ''Στο ίντερνετ, μπήκα στην Αργυρώ, στα μαγειρευτά. Μαμά δεν είναι τόσο δύσκολα''. Οπότε μπράβο Αργυρούλα μου φροντίζεις πολλά παιδιά, γενιές και γενιές», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Η ανησυχία της Μενεγάκη για το αν τρώει η κόρη της

«Σας έλεγα τις προάλλες για την κόρη μου, που είναι στο εξωτερικό και ότι η έγνοια μου ήταν όχι πως θα κοιμηθεί μόνη της, αλλά τι θα φάει. Είπα "Το παιδί μου, θα έχει να φάει, που δεν ξέρει να φτιάχνει τίποτα; Ποιος θα μου το προσέξει;», είχε πει χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή.