Γιούλικα Σκαφιδά: Το έκανε γνωστό με μία φωτογραφία στο instagram - Αυτός είναι ο ''Βαλεντίνος'' της

Η ρομαντική ανάρτηση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Γιούλικα Σκαφιδά είναι πολύ ενεργή στους λογαριασμούς, που διατηρεί στα social media και μάλιστα μετά την απόκτηση του γιου της η συνήθεια αυτή δεν έχει αλλάξει, ίσα ίσα έχει αυξηθεί θα λέγαμε (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία του).

Οι φωτογραφίες που μοιράζεται η ηθοποιός με τον γιο της αποτελούν συχνό φαινόμενο, αποδεικνύοντας έτσι πόσο έτοιμη ήταν να γίνει μητέρα! Για την προσωπική της ζωή η Γιούλικα Σκαφιδά επιλέγει να μην μιλάει, ωστόσο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου έκανε ένα σχετικό post.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 14/2 η Γιούλικα Σκαφιδά δημοσίευσε μια φωτογραφία στο instagram με τον γιο της, ο οποίος φορούσε ένα φορμάκι με κόκκινες καρδιές - αποκαλύπτοντας έτσι πως εκείνος είναι για φέτος ο Βαλεντίνος της.

Η τρυφερή φωτογραφία της Γιούλικας Σκαφιδά με τον ''Βαλεντίνο'' της

«Ο Βαλεντίνος μου», έγραψε η Γιούλικα Σκαφιδά.

Γιούλικα Γιούλικα - Άγιος Βαλεντίνος

Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή μετά τη γέννηση του γιου της

«Σαράντισε προχθές. Πήρα λίγα κιλά και τα έχασα. Δεν είχα κοιλιά, είχα μια μικρή. Έκανα καισαρική αλλά κάπου είχε μπλεχτεί και κάπως με πίεσαν για να βγει. Η καισαρική ήταν προγραμματισμένη. Το παιδί βγήκε, εκεί λίγο γύρω από το σπίτι. Βγήκαμε να τον δει ο ήλιος. Σε κλειστούς χώρους δεν έχουμε πάει. Είμαι χαλαρή αλλά τωρά που είναι όλοι άρρωστη λίγο φοβάμαι», ανέφερε αρχικά.

«Περιμένω να μεγαλώσει λίγο για να έχουμε αυτό το πάρε – δώσε και να πω σε αυτή τη φάση που είναι και άλλες μαμάδες με μικρά μωράκια, ότι είναι όλα εντάξει, δεν πάει κάτι λάθος με εκείνες. Είναι μια σχέση που θα χτιστεί σιγά - σιγά. Δεν στο δίνουν στο μαιευτήριο και λες: “Wow τώρα είμαι ευτυχισμένη". Περιμένω να γίνω ευτυχισμένη. Είναι μια σχέση που θα χτιστεί, θα χτιστεί αυτή η αγάπη και είναι ok να μην έχει χτιστεί ακόμα», είπε η Γιούλικα Σκαφιδά πριν από ένα μήνα στο I love Σουκου.