Ελεονώρα Μελέτη & Θοδωρής Μαροσούλης: Αδημοσίευτες φωτογραφίες του γάμου τους - Τα λιτά στέφανα, η ανθοδέσμη και το κομψό νυφικό

Μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της παρουσιάστριας!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελεονώρα Μελέτη επέλεξε να κάνει μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram σχετικά με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου μια ημέρα μετά από αυτόν, συγκεκριμένα την Πέμπτη 15/2

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από τον γάμο της με τον Θοδωρή Μαροσούλη, τότε που η ίδια είχε αιφνιδιαστεί καθώς παντρεύτηκε ξαφνικά στην προγραμματισμένη βάφτιση της κόρης της (δείτε εδώ το χορό του ζευγαριού και μοναδικές στιγμές του γάμου).

Πιο αναλυτικά, η Μελέτη δεν έκανε τυχαία το συγκεκριμένο post μια ημέρα μετά τον Άγιο Βαλεντίνο, καθώς θέλησε να δηλώσει με τον τρόπο της, πως όλες οι αλήθειες φαίνονται την επόμενη ημέρα από κάθε σημαντικό γεγονός!

Η τρυφερή ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για τον Θοδωρή Μαροσούλη

«Γιατί μεγαλύτερη σημασία πάντα, έχει η επόμενη μέρα..

myway», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Έχουμε πάει δύο φορές για couples therapy...»

H Ελεονώρα Μελέτη είχε αποκαλύψει στο Mega Καλημέρα, πως και η ίδια με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, έχουν κάνει couples therapy, γι' αυτό και δεν θεωρούν πως κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είναι ταμπού σε μία σχέση γενικότερα.

«Εγώ είμαι πολύ υπέρ στο couple therapy. Σιγά το ταμπού! Έχουμε πάει δύο φορές και ήταν καταπληκτικά, αλλά μετά μάς είπε ο άνθρωπος "Τι έρχεστε; Άδικα έρχεστε". Σε βοηθάει να καταλάβεις ότι σε κάποια πράγματα που διαφωνείς, ουσιαστικά συμφωνείς διαφωνώντας. Οπότε λες εσύ το δικό σου το χαρμάνι, λέει και ο άλλος το δικό του και τελειώνει το θέμα. Σου λέει ότι και οι δύο δίκιο έχετε, γιατί τσακώνεστε;».